O Oğuzhan Sezer Hectopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #1 Herkese merhabalar benim bir sorum var. Ben yaptığım c# projesinin exe'sini sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır demeden direk çift tıklayarak yönetici olarak çalıştırmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2014
Herkese merhabalar benim bir sorum var. Ben yaptığım c# projesinin exe'sini sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır demeden direk çift tıklayarak yönetici olarak çalıştırmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Eylül 2014 #2
O Oğuzhan Sezer Hectopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #3 Çok teşekkür ederim bunu kod olarak yapabilme şansım varmı acaba? Visual studio c# 2010 kullanıyorum.
Çok teşekkür ederim bunu kod olarak yapabilme şansım varmı acaba? Visual studio c# 2010 kullanıyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Eylül 2014 #4 Bu şekilde de yapabilirsiniz. Uygula dediğinizde kalıcı olur bu ayar.
O Oğuzhan Sezer Hectopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #5 Çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
U UKMan Ziyaretçi 11 Eylül 2014 #6 app.manifest'e çift tıklayarak şu kodu bulun: Kod:Panoya kopyala <requestedExecutionLevel level=" asInvoker " uiAccess="false" /> daha sonra şu kod ile değiştirin: Kod:Panoya kopyala <requestedExecutionLevel level=" requireAdministrator " uiAccess="false" />
app.manifest'e çift tıklayarak şu kodu bulun: Kod:Panoya kopyala <requestedExecutionLevel level=" asInvoker " uiAccess="false" /> daha sonra şu kod ile değiştirin: Kod:Panoya kopyala <requestedExecutionLevel level=" requireAdministrator " uiAccess="false" />