BgeS Kilopat Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #1 Recep Baltaş dedi: Anakart zaten yılların anakartı. O tarihten sonra bir daha güncelleme almadı... Genişletmek için tıkla... Rica etsem benim için de güncel BIOS sürümünü bulabilir misiniz? Araştırdım ancak bir bilgi elde edemedim.
Recep Baltaş dedi: Anakart zaten yılların anakartı. O tarihten sonra bir daha güncelleme almadı... Genişletmek için tıkla... Rica etsem benim için de güncel BIOS sürümünü bulabilir misiniz? Araştırdım ancak bir bilgi elde edemedim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Şubat 2019 #2 BIOS'unuz halihazırda güncel. Daha güncel bir sürüm bulamadım açıkçası. Casper da Pegatron da pek BIOS güncellemesi sağlamaz. Dilerseniz Casper'a mail atabilirsiniz.
BIOS'unuz halihazırda güncel. Daha güncel bir sürüm bulamadım açıkçası. Casper da Pegatron da pek BIOS güncellemesi sağlamaz. Dilerseniz Casper'a mail atabilirsiniz.