C180 Kompressor'ü satıp 2009 model A4 almak mantıklı mı?

Elinizdeki aracın hem motoru hem de şanzımanı bu araçtan daha sağlam. Yol tutuşları da benzer. Bence başka araca yönelin illa araç değiştirecekseniz.

Merhaba, C180'den memnun olmama nedenini öğrenebilir miyim? Bende C180 bakıyorumda.

Eski olduklarından ve ülkede yapılan üstünkörü bakımlardan dolayı iki araba da gözümde turşu. Ayrıca o zamanki tsi/tfsi denen arkadaşlar gayet güzel yağ yakıyor.

Merhaba, C180'den memnun olmama nedenini öğrenebilir miyim? Bende C180 bakıyorumda.

Koltuk olarak rahat değil(benim için),dik bayırda araç çıkamadı geçen 55 60 ile çıkarken, yolda spin atıyordum(lastik basınçları yerinde olmasına rağmen). Ama araç az yakıyor 11 TL gibi bir şey olması lazım.

Elinizdeki aracın hem motoru hem de şanzımanı bu araçtan daha sağlam. Yol tutuşları da benzer. Bence başka araca yönelin illa araç değiştirecekseniz.
öneriniz var mı acaba?

Kriterleriniz nedir hocam?
audi a5,ford focus, ford kuga, civic, 530d, 328i e46 kasa

Aynı araç arkadaşımda var, hiç böyle bir sorun yaşadığını görmedim duymadım. Taş gibi araç fazla yakması dışında memnun, bir servise mi götürseniz?

Benlik bir araç değil ya babam kullanacak zaten artık o kabul etti aracı.

Hocam toyota corolla 1.5 dream veya vision iyi olabilir. Yukarıda yazdiklariniz arasindan da focus civic ve audi harici basinizi agritabilir. Kuga çok tutulmadi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…