B bilgisayaristiyorum Femtopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 95 11 Eylül 2020 #1 JOS3PH dedi: Balkon sandalyesi ve minder. Masamdan hiç bir zaman ayırmadığım tırnak makasım. Eki Görüntüle 664026 Genişletmek için tıkla... Monitörün modeli C24G1 sanırım kulaklık olmadan ses alabiliyor musunuz monitörden
JOS3PH dedi: Balkon sandalyesi ve minder. Masamdan hiç bir zaman ayırmadığım tırnak makasım. Eki Görüntüle 664026 Genişletmek için tıkla... Monitörün modeli C24G1 sanırım kulaklık olmadan ses alabiliyor musunuz monitörden
JOS3PH Megapat Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 301 Yer Buca, İzmir 11 Eylül 2020 #2 bilgisayaristiyorum dedi: Monitörün modeli C24G1 sanırım kulaklık olmadan ses alabiliyor musunuz monitörden Genişletmek için tıkla... Hiç test etmedim ancak yürütme cihazından monitörü seçince ses vermiyor hocam. Ses sistemi kullandığım için ilk defa denedim monitörü belki farklı bir ayar yapmak gerekiyor olabilir bilgim yok malesef.
bilgisayaristiyorum dedi: Monitörün modeli C24G1 sanırım kulaklık olmadan ses alabiliyor musunuz monitörden Genişletmek için tıkla... Hiç test etmedim ancak yürütme cihazından monitörü seçince ses vermiyor hocam. Ses sistemi kullandığım için ilk defa denedim monitörü belki farklı bir ayar yapmak gerekiyor olabilir bilgim yok malesef.