C27FG73 vs C24FG73

Goodfellas

Decapat
Hali hazırda Dell S2440l modelini kullanmaktayım ve bir IPS monitörü özlemek istemediğimden quantum DOT özellikli bu modeli tercih etmek istedim . Oynadığım tek oyun PUBG ve ara sıra CS:GO oynuyorum. Ama en merak edilen soru 27 inç mi yoksa 24 inç mi almalıyım. İnternette araştırmaktan kafam karıştı ve size sormak istedim. Almışken büyük alayım diyorum fakat pikselleşme tarzı yazılar okudum. Epey para veriyorum ve pişman olmak istemiyorum. Ürünü amazondan alacağım. 27 inç monitör alırsam özelliklerinden ve kullanımından feragat etmiş olur muyum? Ve piksel yoğunluğu azaldığı için renk kalitesinde problem yaşar mıyım ? En önemlisi PUBG oynarken bir problem teşkil eder mi? Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Yani dibine kadar girmiyorum almışken daha büyükler mağazada cezbetti beni . 27 inçte eğer piksel sorunu varsa almayacağım sadece bunu merak ediyorum.

50 cm falan uzaktan bakıyorum. Çok büyük kararsızlık içerisindeyim çıkamadım işin içinden.

70-80 cmde 27 inç sıkıntı yaratmıyor. Mobilde olduğum için detaylıca inceleyemiyorum şu an AOC 8 bit+frc panel IPS kullanıyorsa onu seç fiyatı baya iyi. Teknik özelliklerini karşılaştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…