Gigabyte 27" G27FC 165Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB VA FHD Freesync Premium ve G-Sync Uyumlu Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G27FC ITOPYA'da.
Dostum ağırlıklı fps oyunları oynuyorsan cs valorant falan 27'' büyük gelir 24'' civari ideal ama gamepad ile hikayeli oyunları daha sık oynuyorsan 27 al.
Bende 24 var arkadaşlarla yakın zamanlarda monitor aldık. 24 alanlar baya memnun 24 aldıklarına 27 alanlar fps oyunlarında zorlanıyor
Acer Nitro VG272P 27" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz LG 27GL650F 27" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GL650F 27" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.560,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bunu da önerebilirim ama diğerlerine kıyasla daha güçsüz kalıyor.
Gigabyte 27" G27FC 165Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB VA FHD Freesync Premium ve G-Sync Uyumlu Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G27FC ITOPYA'da.
Acer Nitro VG272P 27" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz LG 27GL650F 27" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GL650F 27" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.560,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bunu da önerebilirim ama diğerlerine kıyasla daha güçsüz kalıyor.
Curved istiyorum fakat monitör konusunda korkuyorum para boşa gidecek diye Gigabyte alsam pişman olur muyum Acer'i almadım diye öyle profesyonel de bir oyuncu değilimdir yani.