Merhaba C2me de bir şeyler oldu ve biri IBAN'a 500 dolar attığını söyledi. Yurt dışı bankasından atmasını ben söylemedim ve istediğini yapmazsam sorun olacağını söyledi. VIP kullanıcıyım IP adresinden bulurum dedi. Bir sorun çıkabilir mi?
Senin IBAN'na para gönderdiğine dair bir kanıtı var mı? Yoksa hem dolandırıcılık hem de tehdit suçu işliyor VIP kullanıcı arkadaş. Onun haricinde IP adresine öyle VIP olmakla falan ulaşamaz.
Senin IBAN'na para gönderdiğine dair bir kanıtı var mı? Yoksa hem dolandırıcılık hem de tehdit suçu işliyor VIP kullanıcı arkadaş. Onun haricinde IP adresine öyle VIP olmakla falan ulaşamaz.
IBAN'dan falan bulurum diyor ayrıca dekontu ss alamıyorum banka uyg. izin vermiyor diyip numara istedi. Tabii ki vermedim; karımın telefonundan çektim ama atılmıyor dedi. Korkmalı mıyım?
IBAN'dan falan bulurum diyor ayrıca dekontu SS alamıyorum banka uyg. İzin vermiyor deyip numara istedi. Tabii ki vermedim; karımın telefonundan çektim ama atılmıyor dedi. Korkmalı mıyım?
Korkma. Karısının telefonundan çektiyse kendi telefonuna gönderip sonrasında C2 üzerinden sana mesajla gönderebilirdi. Hesabına para gelmediyse hiç uğraşma. Madem attın dekontunla beraber ara bankayı ver mahkemeye de engelle geç.
Korkma. Karısının telefonundan çektiyse kendi telefonuna gönderip sonrasında C2 üzerinden sana mesajla gönderebilirdi. Hesabına para gelmediyse hiç uğraşma. Madem attın dekontunla beraber ara bankayı ver mahkemeye de engelle geç.