C2Q Q9300 R9 270X'e darboğaz yapar mı?

Zanza

Hectopat
Daha fazla  
Intel Core 2 Quad Q9300 işlemcim var. Asus R9 270X almayı düşünüyorum. Sizce darboğaz oluşur mu?
@Recep Baltaş yardımcı olursan çok sevinirim. Anakartım MSI G31M3(CN-7529).

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciden dolayı değil ama G31 yongadan dolayı darboğaz oluşabilir diye düşünüyorum. Yine de almayın demem. Alın, performans artışı mutlaka yaşarsınız.
Çok teşekkür ederim saten beni 1-2 sene götürse yeter. Sistemi yeniliyeceğim size çok güveniyorum ve gözümü kırpmadan alcam ekran kartını. Meslek hayatınızda inşallah daha iyi makamlara yükselirsiniz kolay gelsin @Recep Baltaş .

Teşekkür ederim. İleride sistemi upgrade edince de kullanırsınız ki DirectX 12 desteği de var zaten.

Evet kullanıcam ileriye dönük bir kart. İnşallah darboğaz yapmaz. Size güveniyorum inanın bu ekran kartı meselesi yüzünden pc ile ilgili birçok şey öğrendim ve en güzelide sizin gibi dürüst, insanlara yardım etmeyi seven pc ustasını tanıdım. Her gün sizi takip ediyorum ve takipte edeceğim yaşasın TECHNOPAT yaşasın @Recep Baltaş. İYİ Kİ VARSIN bizim gibi pcden anlamayan insanlara yardım ettiğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…