YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 8 Çözümler 44 8 Kasım 2022 #1 Word programlarını açınca ekran gidip geliyor. Ekran kartı problemi diye düşünüyorum. Görev çubuğu bir süre sonra geliyor ve ekran gittiği sırada mouse imleci çıkıyor. 3-5 saniyede bir yapıyor bunu.
Word programlarını açınca ekran gidip geliyor. Ekran kartı problemi diye düşünüyorum. Görev çubuğu bir süre sonra geliyor ve ekran gittiği sırada mouse imleci çıkıyor. 3-5 saniyede bir yapıyor bunu.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.761 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #2 explorer.exe çöküyor olabilir, sistem özelliklerin nedir? Anti-virüs taraması yaptın mı?
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 8 Çözümler 44 8 Kasım 2022 #3 Intervice dedi: explorer.exe çöküyor olabilir, sistem özelliklerin nedir? Anti-Virüs taraması yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Format attım SSD taktım sorun gitmedi. Özellikler Intel HD grapics 400 N3050 işlemci 4 GB DDR3 RAM. Virüsle ilgisi yok yani
Intervice dedi: explorer.exe çöküyor olabilir, sistem özelliklerin nedir? Anti-Virüs taraması yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Format attım SSD taktım sorun gitmedi. Özellikler Intel HD grapics 400 N3050 işlemci 4 GB DDR3 RAM. Virüsle ilgisi yok yani
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.761 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #4 Görüntü veya video alabilir miyim?
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 8 Çözümler 44 21 Ocak 2023 #5 Intervice dedi: Görüntü veya video alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma geç cevap veriyorum atayım video yada fotoğraf YigiTZ0 dedi: Kusura bakma geç cevap veriyorum atayım video yada fotoğraf Genişletmek için tıkla... Intervice dedi: Görüntü veya video alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com 20221111_170229.mp4 drive.google.com Son düzenleme: 11 Kasım 2022
Intervice dedi: Görüntü veya video alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma geç cevap veriyorum atayım video yada fotoğraf YigiTZ0 dedi: Kusura bakma geç cevap veriyorum atayım video yada fotoğraf Genişletmek için tıkla... Intervice dedi: Görüntü veya video alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com 20221111_170229.mp4 drive.google.com