humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 29 Eylül 2018 #11 @Rousso 100 TL diyelim. 300W olsa iyi olur.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 29 Eylül 2018 #12 humasettinozlecik dedi: Merak ediyorum videoya disslike atan kişi kim? Ve neden attı? Genişletmek için tıkla... Everest Forevır! herhalde tahminimce. (Ben atmadım) humasettinozlecik dedi: @Rousso 100 TL diyelim. 300W olsa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tahminimce o fiyata Veverest alınır.
humasettinozlecik dedi: Merak ediyorum videoya disslike atan kişi kim? Ve neden attı? Genişletmek için tıkla... Everest Forevır! herhalde tahminimce. (Ben atmadım) humasettinozlecik dedi: @Rousso 100 TL diyelim. 300W olsa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tahminimce o fiyata Veverest alınır.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2018 #13 humasettinozlecik dedi: İnşallah sistemi elime almamışimdir. O zaman harbiden [emoji90]'u yedik. Genişletmek için tıkla... Hahahahahah. Supersin. Emojiyi bu kadar kullanisli oldugunu bilmezdim. Hehdhdhd..
humasettinozlecik dedi: İnşallah sistemi elime almamışimdir. O zaman harbiden [emoji90]'u yedik. Genişletmek için tıkla... Hahahahahah. Supersin. Emojiyi bu kadar kullanisli oldugunu bilmezdim. Hehdhdhd..
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 29 Eylül 2018 #14 ProfTech dedi: Hahahahahah. Supersin. Emojiyi bu kadar kullanisli oldugunu bilmezdim. Hehdhdhd.. Genişletmek için tıkla... Ceza yemek vardı ucunda. Yariticilik[emoji3][emoji3].
ProfTech dedi: Hahahahahah. Supersin. Emojiyi bu kadar kullanisli oldugunu bilmezdim. Hehdhdhd.. Genişletmek için tıkla... Ceza yemek vardı ucunda. Yariticilik[emoji3][emoji3].
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2018 #15 humasettinozlecik dedi: Ceza yemek vardı ucunda. Yariticilik[emoji3][emoji3]. Genişletmek için tıkla... Bu arada benim de PSU patlamisti 8'e mi ne gidiyordum. Bildigin gum dedi ve kasa zipladi yerinde o dereceydi.
humasettinozlecik dedi: Ceza yemek vardı ucunda. Yariticilik[emoji3][emoji3]. Genişletmek için tıkla... Bu arada benim de PSU patlamisti 8'e mi ne gidiyordum. Bildigin gum dedi ve kasa zipladi yerinde o dereceydi.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 29 Eylül 2018 #16 ProfTech dedi: Bu arada benim de PSU patlamisti 8'e mi ne gidiyordum. Bildigin gum dedi ve kasa zipladi yerinde o dereceydi. Genişletmek için tıkla... Allah korumuş. Bu bilgisayar köyde idi. 30 yıllık tesisat ben evde değilken yansa hepten [emoji90]'u yerdik.
ProfTech dedi: Bu arada benim de PSU patlamisti 8'e mi ne gidiyordum. Bildigin gum dedi ve kasa zipladi yerinde o dereceydi. Genişletmek için tıkla... Allah korumuş. Bu bilgisayar köyde idi. 30 yıllık tesisat ben evde değilken yansa hepten [emoji90]'u yerdik.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 29 Eylül 2018 #17 Bizim bilgisayarda 1000W PSU var. Elektrik trafosunu aldık geldik.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 29 Eylül 2018 #18 FearlyGhost dedi: Bizim bilgisayarda 1000W PSU var. Elektrik trafosunu aldık geldik. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
FearlyGhost dedi: Bizim bilgisayarda 1000W PSU var. Elektrik trafosunu aldık geldik. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 29 Eylül 2018 #19 humasettinozlecik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Hakkaten babam 1000W PSU ya 2 tane RTX 2080 Ti koyacak herhalde. PSU markası EVGA'ydı sanırım.
humasettinozlecik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Hakkaten babam 1000W PSU ya 2 tane RTX 2080 Ti koyacak herhalde. PSU markası EVGA'ydı sanırım.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 29 Eylül 2018 #20 Nasıl bir fetiş yapalım?