M matkerq7 Hectopat Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #1 İyi forumlar. C5 Mobile telefonum görseldeki gibi kalıyor ve açılmıyor. İçindeki bilgiler kaybolmadan kurtarmam mümkün müdür? Ya da nasıl düzeltebilirim? En kötü ihtimalle nasıl format atabilirim? Dosya Ekleri 20200617_160505.jpg 1 MB · Görüntüleme: 73
İyi forumlar. C5 Mobile telefonum görseldeki gibi kalıyor ve açılmıyor. İçindeki bilgiler kaybolmadan kurtarmam mümkün müdür? Ya da nasıl düzeltebilirim? En kötü ihtimalle nasıl format atabilirim?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 17 Haziran 2020 #2 İçindeki bilgileri kurtarabilir misin bilmiyorum ama ROM atarak düzeltebilirsin belki. (ROM attığında içindeki bilgiler gider)
İçindeki bilgileri kurtarabilir misin bilmiyorum ama ROM atarak düzeltebilirsin belki. (ROM attığında içindeki bilgiler gider)
M matkerq7 Hectopat Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #3 Bogazitchy dedi: İçindeki bilgileri kurtarabilir misin bilmiyorum ama ROM atarak düzeltebilirsin belki. (ROM attığında içindeki bilgiler gider) Genişletmek için tıkla... tamam çözüm bulunamazsa tavsiyenizi uygulayacağım teşekkürler.
Bogazitchy dedi: İçindeki bilgileri kurtarabilir misin bilmiyorum ama ROM atarak düzeltebilirsin belki. (ROM attığında içindeki bilgiler gider) Genişletmek için tıkla... tamam çözüm bulunamazsa tavsiyenizi uygulayacağım teşekkürler.