WackZib Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 45 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 C5 Mobile adlı bir telefona sahibim ekranının ufak bir dokunmatik bölgesi çalışmadıgı icin screen resizer uygulaması kurdum ama root istiyor. Cihaza bakınca TWRP oldugunu fark ettim nasıl root atarım? Android 5.1.1 lolipop kullanıyor.
C5 Mobile adlı bir telefona sahibim ekranının ufak bir dokunmatik bölgesi çalışmadıgı icin screen resizer uygulaması kurdum ama root istiyor. Cihaza bakınca TWRP oldugunu fark ettim nasıl root atarım? Android 5.1.1 lolipop kullanıyor.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 12 Aralık 2024 #2 SuperSU kurabilirsiniz.
WackZib Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 45 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: SuperSU kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... TWRP üzerinden PC olmadan kuruluyor sanırım ama ekranın sağ kısmı dokunmatik saymadığı için olmuyor OTG ile mouse bağlasam olur mu?
Heribert Yavuz dedi: SuperSU kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... TWRP üzerinden PC olmadan kuruluyor sanırım ama ekranın sağ kısmı dokunmatik saymadığı için olmuyor OTG ile mouse bağlasam olur mu?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 12 Aralık 2024 #4 WackZib dedi: TWRP üzerinden PC olmadan kuruluyor sanırım ama ekranın sağ kısmı dokunmatik saymadığı için olmuyor OTG ile mouse bağlasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur.
WackZib dedi: TWRP üzerinden PC olmadan kuruluyor sanırım ama ekranın sağ kısmı dokunmatik saymadığı için olmuyor OTG ile mouse bağlasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur.