ferhat.kaya Hectopat Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2017 #1 Arkadaşlar C5 Pro satın aldım 5018 modeli çıktı. Yani Çin ROM'u yüklü. Sonradan iade edemedim. Şimdi ben buna 5010 Hong Kong ROM'u yüklersem bir sıkıntı çıkar mı bilen varsa yazabilir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2017
Arkadaşlar C5 Pro satın aldım 5018 modeli çıktı. Yani Çin ROM'u yüklü. Sonradan iade edemedim. Şimdi ben buna 5010 Hong Kong ROM'u yüklersem bir sıkıntı çıkar mı bilen varsa yazabilir mi ?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2017 #2 Aynı donanıma sahip iki model sorun yaşamazsın büyük ihtimal. Hong Kong ROM'un da Türkçe dil desteği var bildiğim kadarıyla. Galaxy C5 PRO Türkçe Rom Sorunu » Sayfa 1 - 2 Şöyle bir şey gördüm bir kullanıcı Hong Kong sürümünde şebeke ve WİFİ problemi yaşamış.
Aynı donanıma sahip iki model sorun yaşamazsın büyük ihtimal. Hong Kong ROM'un da Türkçe dil desteği var bildiğim kadarıyla. Galaxy C5 PRO Türkçe Rom Sorunu » Sayfa 1 - 2 Şöyle bir şey gördüm bir kullanıcı Hong Kong sürümünde şebeke ve WİFİ problemi yaşamış.