C5 Pro sürekli yeniden başlama sorunu

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Galax RTX 4070 12GB
Ryzen 5 7600
XPG Caster 16x2 DDR5 RAM
Gigabyte B650M DS3H
Deepcool Cg560 Kasa
Deepcool PK650D 650W 80+ PSU
Kioxia Exceria G2 1TB M.2 NVMe SSD
Öncelikle Android'den pek anlayan biri değilim. Telefonumun ayarlarında, cihaz bakımı bölümüne geldim oradan cihaz güvenliği bölümünde dolaşırken Knox ile ilgili bir seçenek vardı. Ben de o seçeneği açıp onayladıktan sonra telefon yeniden başladı ve bu süreç hep böyle devam ediyor. Yeniden başlayıp başlayıp bir türlü telefon açılmıyor.

Moderatör konun adını değiştirmişsin de yalnız konun adı doğru Samsung Knox sorunu ve halende devam ediyor.

Yeniden başlatma sorununu telefona recovery modedan sıfırladım ve düzeltim, bu sefer bilinçli olarak aynı işlem olan Knox'u etkinleştirdim ve yine aynı şekilde saçma sapan telefon yeniden başlata başlata bir hal oluyor. Bu Knox'u etkinleştirdiğim zaman neden bu sorun ortaya çıkıyor gerçekten çok merak ediyorum o kadar araştırdım bir sonuç elde edemedim açıkçası ve kafama da çok takılıyor.

Benimde aynı problemim var fakat sürekli model no da kalıyor recovery moda giremiyorum siz nasıl girdiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…