cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 888 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #11 Bence 2 karakter olması dışında sıkıntı yok. 2 karakterlik kullanıcı adını pek çok yerde kullanamayabilirsiniz. Aklınızda bulunsun.
Bence 2 karakter olması dışında sıkıntı yok. 2 karakterlik kullanıcı adını pek çok yerde kullanamayabilirsiniz. Aklınızda bulunsun.
2 223481 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 1.283 Çözümler 16 7 Aralık 2020 #12 C6 denince aklıma direk C6 Corvette geliyor.
KaraKedi DUBLAJ Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 298 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #13 bilinçli pars dedi: C4'ün üst modeli. Genişletmek için tıkla... C6 kimyada karbon da oluyor Akkuşlu dedi: Chasix de olabilir. Genişletmek için tıkla... Anlamı ney acaba
bilinçli pars dedi: C4'ün üst modeli. Genişletmek için tıkla... C6 kimyada karbon da oluyor Akkuşlu dedi: Chasix de olabilir. Genişletmek için tıkla... Anlamı ney acaba
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 7 Aralık 2020 #14 Hocam soyadınız çaltı ya cha kelimesinin okunuşu 'ça' ve altı kelimesi İngilizce'de six o yüzden Chasix olarak uydurdum anlamı soyadınız yani
Hocam soyadınız çaltı ya cha kelimesinin okunuşu 'ça' ve altı kelimesi İngilizce'de six o yüzden Chasix olarak uydurdum anlamı soyadınız yani
KaraKedi DUBLAJ Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 298 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #15 Zcherby dedi: Almışlardır bile o nicki. Genişletmek için tıkla... Valorant ta etiket de önemli olduğundan nick alınsa da etiket farkından sorun olmaz ama diğer oyunlarda evet olabilir. 132923 dedi: CH6 yapmak daha mantıklı. C6'yı "Si-altı" diye okuyanlar olacaktır. Genişletmek için tıkla... CH6 ne alaka ki ama ne yazık ki bi anlamı olmucak benim için. Veya varsa söylüyebilirsiniz Akkuşlu dedi: Hocam soyadınız çaltı ya cha kelimesinin okunuşu 'ça' ve altı kelimesi İngilizce'de six o yüzden Chasix olarak uydurdum anlamı soyadınız yani Genişletmek için tıkla... Ooo sevdim bak bunu mantıklıymış teşekkür ederim .
Zcherby dedi: Almışlardır bile o nicki. Genişletmek için tıkla... Valorant ta etiket de önemli olduğundan nick alınsa da etiket farkından sorun olmaz ama diğer oyunlarda evet olabilir. 132923 dedi: CH6 yapmak daha mantıklı. C6'yı "Si-altı" diye okuyanlar olacaktır. Genişletmek için tıkla... CH6 ne alaka ki ama ne yazık ki bi anlamı olmucak benim için. Veya varsa söylüyebilirsiniz Akkuşlu dedi: Hocam soyadınız çaltı ya cha kelimesinin okunuşu 'ça' ve altı kelimesi İngilizce'de six o yüzden Chasix olarak uydurdum anlamı soyadınız yani Genişletmek için tıkla... Ooo sevdim bak bunu mantıklıymış teşekkür ederim .