C922 alınır mı?

Memnun musunuz hocam nasıldır. 1080p 30 FPS yeterli mi 30 FPS korkutuyor beni bir tık.

Başka bir model aldım ama sana şunu söyleyeyim. 30 ile 60 FPS çok fark etmiyor. FPS'ten çok görüntü kalitesine dikkat etmen senin için daha iyi olacak. Işıklandırma, görüntü kalitesi vs. bunlar FPS'in yüksekliğinden daha önemli. Onun dışında 30FPS çok sorun yaratmaz zaten 100bin 200bin gibi büyük bir kanalın yoksa çok da gerek yok.

Evet hocam haklısın ben de hobi amaçlı yapacam zaten aman para kazanayım kanalı büyüteyim falan değil maksat oyun oynarken falan yandan açayım gelen olur belki diye
Şu 300 liralık ring lightlardan bi de çözebilirsem 2. Elden uyguna bi c922 pro çekeyim diyorum.

Anladım

Sahibinden gibi sitelerden az kullanılmış ve özellikle garantisinin devam ettiği ürünlere göz atmanızı öneririm. Zira garantisi bitmiş bir ürün alırsanız ve ürün bozuk çıkarsa başınız ağrımasın.

Garantisi yok ama almadan kontrol etme şansım var çalışıyorsa almayı düşünüyorum riske değer mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…