Arkadaşlar benim saçım başlıkta belirttiğim gibi çabuk yağlanıyor. Bugüne kadar en az dört farklı şampuan denedim ama pek bir sonuç elde edemedim. En son Toni Guy marka şampuan kullandım ama nafile. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Arkadaşlar benim saçım başlıkta belirttiğim gibi çabuk yağlanıyor. Bugüne kadar en az dört farklı şampuan denedim ama pek bir sonuç elde edemedim. En son Toni Guy marka şampuan kullandım ama nafile. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Arkadaşlar benim saçım başlıkta belirttiğim gibi çabuk yağlanıyor. Bugüne kadar en az dört farklı şampuan denedim ama pek bir sonuç elde edemedim. En son toni guy marka şampuan kullandım ama nafile. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Agarta At Kuyruğu Bitkisi Özlü Keratin Içeren Dökülme Karşıtı Bakım Tuzsuz Şampuan 400 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bunu kullanıyorum hocam saçım ortalamadan uzun 2 gün yağlanmadan çıkartıyor.
Selamlar. Kişisel bakım başlığı altında saçlar hakkında soruları olanları gördüm. Bu yüzden bir rehber hazırlamak istedim. Belirtmek isterim ki, önereceğim ürünler/tavsiyeler hem kadın hem erkeklere yöneliktir. Şampuan: Şampuan seçimi, saç için önemli tercihiniz olacak. Bu yüzden dikkatli...
Agarta At Kuyruğu Bitkisi Özlü Keratin Içeren Dökülme Karşıtı Bakım Tuzsuz Şampuan 400 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bunu kullanıyorum hocam saçım ortalamadan uzun 2 gün yağlanmadan çıkartıyor.