Çabuk yoruluyorum

Aslında kaslarım güçsüz değil genel olarak güçlüyüm ağır kaldıra biliyorum ama devamı gelmiyor hemen yoruluyorum mesela 5 kat merdiven çıksam hafiften bi ağrı başlar kaslarda ama güç odaklı antreman yapabilirim tavsiyen için sağol

Nedenini biz bilemeyiz. Doktora gitmenizi tavsiye ederim. Belki mühim bir durum olabilir veya çok gereksiz de bir durum olabilir.

Tavsiyem böyle ciddi konularda öncelikle doktora gitmeniz. Allah korusun internette araştıra araştıra öyle sonuçlara ulaşırsınız ki kanser olduğunuzu bile düşünebilirsiniz. İçinizin de rahat etmesi için önceliğiniz doktora gitmek olsun.

Nedenini biz bilemeyiz. Doktora gitmenizi tavsiye ederim. Belki mühim bir durum olabilir veya çok gereksiz de bir durum olabilir.
Haklısın ama zaten spor hekimliğine gittim ama hiç sonuç çıkmadı birşeyin yok dedi yolladı bu rahatsızlığıma kim bakabilir hangi bölüm onu bulmaya çalışıyorum

Haklısın ama zaten spor hekimliğine gittim ama hiç sonuç çıkmadı birşeyin yok dedi yolladı bu rahatsızlığıma kim bakabilir hangi bölüm onu bulmaya çalışıyorum
Kan değerlerinizi ölçtürdünüz mü ?

Gittim zaten spor hekimliğine gittim kanıma baktı ekg çektirdi birşeyin yok dedi yolladı. Ama bu rahatsızlığım hala devam ediyor hangi bölüm ilgilenir onu öğrenmeye çalışıyorum. Yoksa haklısınız.

Kan değerlerinizi ölçtürdünüz mü ?
Aynn kan tahlili istedi ekg de çektirdi baktı birşey gözükmüyo birşeyin yok dedi gönderdi kalpte sıkıntı yoksa neden kalp atışım aşırı hızlanıyor 100 ün üzerine çıkıyor. Ben başka hangi bölüme gidebilirim onu öğrenmeye çalışıyorum yoksa her gittiğim böyle bir şeyin yok diye diye oyalarlar

Kardeşim bak ilk olarak güzel paylaşmıssın ama senin işin hasteneye gitmek ben yaşadığım olayı anlatayım bende olan belirtilere göre internette araştırdım sonuç kanserdi ama hastaneye gittiğimde büyük bir sorun olmadığını söyledi doktor bu nedenle kimseye kulak asma hastaneye git ha gittin sonuçlarda sıkıntı yoksa benim sana tavsiyem direk psikiyatri bölümüne başvurman büyük ihtimal psikolojik çünkü bilim yanılmaz sonuçlar pozitif demek ne demek vücut beyin hariç heryeri normal bir şekilde çalışıyor demektir.

Kardeşim haklısın fakat benim burdaki amacım bu sorunları yaşayan var mı varsa ne yaptı bilgi almak teşhis koymak değil. Zaten yazımda da belirttim spor hekimliğine gittim kan tahlili aldı ekg çektirdi bir şeyin yok dedi gönderdi diye. Bu yüzden diğer amacım bu sorunlarla hangi bölüme gitmem gerekiyor çünkü doktor doktor gezmek istemiyorum bunlarla kim ilgileniyorsa, kim anlayabilecekse ona gidiyim diye. Yoksa sende haklısın internetten sağlık alınmaz ama dediğim gibi amacım farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…