Halimmm
Femtopat
Daha fazla
Merhaba,
Öncelikle bilgisayarımı yeni aldım daha 20 küsur gün olmuştur. Hevesle oyunları indirip oynamaya başladığımda inanılmaz derecede FPS düşmesi almaya başladım ve servise götürdüm. Bana anakartın bilgisayar bileşenlerine düşük geldiğini ve yükseltmem gerektiğini yaptıkları testlerde üst anakart taktıklarında sorunun çözüleceğini söylediler. Ekstra ücret ödeyip anakartı güncelledik. Fakat aradan birkaç gün geçmeden bilgisayarım otomatik açılıp kapanmaya ve nadirde olsa oyunlarda FPS dropları yemeye devam ettim. Forumda birkaç konu okuduktan sonra olay günlüğüne girdim karşılaştığım hata kodu
Düzeltilen bir donanım hatası oluştu.
Bileşen tarafından bildirilen: İşlemci Çekirdeği
Hata Kaynağı: Unknown Error Source
Hata Türü: Cache Hierarchy Error
İşlemci APIC Kimliği: 0
Bu şekilde oldu, BIOS ayarlarından AMD overclock bölümünde PSS Support kapattım yine çözülmedi, servise yazdım işlemci arıza olabilir diyor.
Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Bilgisayar bileşenleri:
Power Boost 650W 80p
Gainward GeForce 3060 Ghost 12 GB
AMD Ryzen 7 5800X 3.80GHz 36MB
Addlink 512 GB SSD
Goodram 8x2 3600 MHz
Gigabyte B520M H (ESKİ Anakart: Gigabyte B450M K)
NOT: İNTERNETTE yaptığım ARAŞTIRMALARDAN KESİNLİKLE BİR şey BULAMADIM, YARIN SERVİSE GÖTÜRECEĞİM
Eki Görüntüle 1743170
Öncelikle bilgisayarımı yeni aldım daha 20 küsur gün olmuştur. Hevesle oyunları indirip oynamaya başladığımda inanılmaz derecede FPS düşmesi almaya başladım ve servise götürdüm. Bana anakartın bilgisayar bileşenlerine düşük geldiğini ve yükseltmem gerektiğini yaptıkları testlerde üst anakart taktıklarında sorunun çözüleceğini söylediler. Ekstra ücret ödeyip anakartı güncelledik. Fakat aradan birkaç gün geçmeden bilgisayarım otomatik açılıp kapanmaya ve nadirde olsa oyunlarda FPS dropları yemeye devam ettim. Forumda birkaç konu okuduktan sonra olay günlüğüne girdim karşılaştığım hata kodu
Düzeltilen bir donanım hatası oluştu.
Bileşen tarafından bildirilen: İşlemci Çekirdeği
Hata Kaynağı: Unknown Error Source
Hata Türü: Cache Hierarchy Error
İşlemci APIC Kimliği: 0
Bu şekilde oldu, BIOS ayarlarından AMD overclock bölümünde PSS Support kapattım yine çözülmedi, servise yazdım işlemci arıza olabilir diyor.
Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Bilgisayar bileşenleri:
Power Boost 650W 80p
Gainward GeForce 3060 Ghost 12 GB
AMD Ryzen 7 5800X 3.80GHz 36MB
Addlink 512 GB SSD
Goodram 8x2 3600 MHz
Gigabyte B520M H (ESKİ Anakart: Gigabyte B450M K)
NOT: İNTERNETTE yaptığım ARAŞTIRMALARDAN KESİNLİKLE BİR şey BULAMADIM, YARIN SERVİSE GÖTÜRECEĞİM
Eki Görüntüle 1743170
Son düzenleyen: Moderatör: