CachyOS indirilmeli mi?

yufi.vbs

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır Linux'a geçmek istiyorum, Yusuf ipekten cachy OS görünce bir heyecanlandım, çok da hoş geldi. Nasıldır? Daha önce Arch kurdum (neredeyse) ve biraz da Kali kullandım (hepsi sanal makinede). Ne dersiniz?

Kolaylaştırılmış Arch tabanlı bir dağıtım. Deneyiminiz yoksa zor gelebilir, sonuçta Arch tabanı rolling relase olduğundan hata çıkma ihtimali hep olacak ve çözmesi zaman alır. Oyun amaçlı yapıldığından ufak donanım yamaları içermekte.

Hepsi sanal makinede.

Sanak makine ile asıl makine ile yaşadığınız deneyim aynı olmaz. Linux Kernel'inde sanal makine için gereken sürücülerin hepsini içerdiğinden sorunsuz bir deneyim yaşasanızda işler asıl makinede farklılaşabiliyor.

Kolaylaştırılmış Arch tabanlı bir dağıtım. Deneyiminiz yoksa zor gelebilir, sonuçta Arch tabanı rolling relase olduğundan hata çıkma ihtimali hep olacak ve çözmesi zaman alır. Oyun amaçlı yapıldığından ufak donanım yamaları içermekte.

Sanak makine ile asıl makine ile yaşadığınız deneyim aynı olmaz. Linux Kernel'inde sanal makine için gereken sürücülerin hepsini içerdiğinden sorunsuz bir deneyim yaşasanızda işler asıl makinede farklılaşabiliyor.
🤔 peki sorun yaşamayacağım benzeri dağıtımlar var mı? sorunları çözmek kolay mı? ara ara sorun çıkabildiğini ben de duymuştum

🤔 Peki sorun yaşamayacağım benzeri dağıtımlar var mı? Sorunları çözmek kolay mı? Ara ara sorun çıkabildiğini ben de duymuştum.

Amacınıza ve kullanacağınız programlara bağlı olarak değişken bir cevap olsa bile;

Bence sorun çıkması senin işini yani kullanımı anlaman açısından daha iyi olur.

Günlük işler açısından daha performanslı alternatif OS yok.

Amacınıza ve kullanacağınız programlara bağlı olarak değişken bir cevap olsa bile;

Bence sorun çıkması senin işini yani kullanımı anlaman açısından daha iyi olur.

Günlük işler açısından daha performanslı alternatif OS yok.

Endavouros güzel geldi ona karar vereceğim galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı