Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.582 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:21 #1 Kurulum başarısız oldu, paket yöneticisi kurulu sistemde değişiklik yapamadı. Böyle diyor, neyi yanlış yaptım?
Kurulum başarısız oldu, paket yöneticisi kurulu sistemde değişiklik yapamadı. Böyle diyor, neyi yanlış yaptım?
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya Dün 19:24 #2 Della.dd dedi: Kurulum başarısız oldu, paket yöneticisi kurulu sistemde değişiklik yapamadı. Böyle diyor, neyi yanlış yaptım? Genişletmek için tıkla... Arada oluyor öyle. Tekrar baştan kurulum yap.
Della.dd dedi: Kurulum başarısız oldu, paket yöneticisi kurulu sistemde değişiklik yapamadı. Böyle diyor, neyi yanlış yaptım? Genişletmek için tıkla... Arada oluyor öyle. Tekrar baştan kurulum yap.
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.582 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:24 #3 Dubreuil dedi: Arada oluyor öyle. Tekrar baştan kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Hocam 6.deneyişim. İlkinde de Failed to run chwd tarzı bir şey diyordu
Dubreuil dedi: Arada oluyor öyle. Tekrar baştan kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Hocam 6.deneyişim. İlkinde de Failed to run chwd tarzı bir şey diyordu
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.455 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:33 #4 Della.dd dedi: Hocam 6.deneyişim. İlkinde de failed to run chwd tarzı bir şey diyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam bazen sunucularda hata olabiliyor yarın tekrar deneyin.
Della.dd dedi: Hocam 6.deneyişim. İlkinde de failed to run chwd tarzı bir şey diyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam bazen sunucularda hata olabiliyor yarın tekrar deneyin.