Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 @Bayram Tempest hocam NVIDIA ekran kartı kullanıyorum. Driverları güncelledim. Oyun optimizasyonu için yapmam gereken başka bir şey var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2025
@Bayram Tempest hocam NVIDIA ekran kartı kullanıyorum. Driverları güncelledim. Oyun optimizasyonu için yapmam gereken başka bir şey var mıdır?
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 13 Haziran 2025 #2 Gentos dedi: @Bayram Tempest hocam NVIDIA ekran kartı kullanıyorum. Driverları güncelledim. Oyun optimizasyonu için yapmam gereken başka bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Linux zaten çok optimize bir sistem.
Gentos dedi: @Bayram Tempest hocam NVIDIA ekran kartı kullanıyorum. Driverları güncelledim. Oyun optimizasyonu için yapmam gereken başka bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Linux zaten çok optimize bir sistem.
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 986 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 XanMod kur. Pardon CachyOS'de zaten kurulu geliyor diye biliyorum. Yapmaniz gereken bir şey yok.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #4 EmirKadirO dedi: XanMod kur. Pardon CachyOS'de zaten kurulu geliyor diye biliyorum. Yapmaniz gereken bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol edebilirim? Feral Gamemode kurdum bu arada.
EmirKadirO dedi: XanMod kur. Pardon CachyOS'de zaten kurulu geliyor diye biliyorum. Yapmaniz gereken bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol edebilirim? Feral Gamemode kurdum bu arada.