dikkatet3806
Centipat
- Makaleler
- 2

CADENCE FX84 20 CM MIDRANGE 350 WT | POWER GARAGE
 www.powerotomarket.com

www.powerotomarket.com

www.powerotomarket.com

www.powerotomarket.com
				O zaman şöyle diyeyim. Araçta 4 tane midrange var. Arkalar 13 cm audıomax önler cadence 16 cm. Jbl 1000 wat bas var. 5000 wat 5 kanal bas kontrollü amfi var. Pıonerr 600 watt hoparlör koysak nasıl olur?Kağıt sesi var diye biliyorum. Bütçe varsa Pioneer'e bakin.

Evet doğru diyorsunuz. 4 midrange 2 tane dediğim pionerr hoparlör olan araçta sesler çok fena karışmıştı. Amacım bagaja pandizot yaptırmadan 2 tane 20 cm midrange koymak.Hoparlörlerde watt degeri önemsizdir tabii amfide de, 5000W dediğiniz amfinin RMS değerine bakın ve ona göre hoparlor alin. Aracınızda midrange varsa, duz hoparlor verim vermez. Temiz ses icin RMS değerleri eşit ve mid bass, mid ses, tiz ve bass(woofer) olarak sistem kurarsanız, zevk ile dinlersin. Yalnız, midrange içine 2 yollu ya da 3 yollu normal hoparlor atarsanız, hoparlor mid içinde kaybolur.
Ne önerirsiniz?Ses karışmaması icin hem midrange ile hoparlorü karıştırmamak lazım. Birde kullandığınız midrangelerin RMS değerinden biraz daha yüksek RMS degeri olan amfi kullanmak gerekiyor. 100 RMS olan bir midrangeye, 150-200 RMS amfi girmek daha iyi oluyor. Temiz bir hain ayari ve sabaha kadar müzik keyfi.
 www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com
				Fiyati çok pahalı ve cadence düşünüyorum. Birde şunu gördüm sizce nasıl?Pıoneer TS-M650PRO 17 cm 500 Watt Mid-Range Mid-Bass Fiyatı
Pıoneer TS-M650PRO 17 cm 500 Watt Mid-Range Mid-Bass en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Midrange olarak çok güzel sesi var. Amfi olarak 4x200 ya da 4x250 RMS'lik bir amfi bulmanız gerekir. Piyasada su an hangi amfiler iyi tam olarak bilmiyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.