Cadillac Escalade alınır mı?

Daha az masraflı bir alternatif isterseniz Toyota land Crusier'lere bakmanızı tavsiye ederim.

2015 ile 20 arası düşünüyorum.
Istanbul gibi yerde yasiyorsaniz parca ve usta konusundan maliyet disinda pek sorun yasayacaginizi sanmiyorum, ama yakit konusu onemli mi bilmiyorum ama ciddi bir maliyetiniz olur, Araca gelirsek soylenecek soz yok herkes o paralari vermez ama bence begenilmeyecek gibi degil :) Bu arada parca konusunda sorun yasayacaginizi sanmiyorum derken tabii ki bazi parcalari aninda bulamazsiniz ama ciddi uzun surec olacagini Istanbul gibi yerde dusunmuyorum.

İstanbul gibi yerde yasiyorsaniz parca ve usta konusundan maliyet disinda pek sorun yasayacaginizi sanmiyorum, ama yakit konusu onemli mi bilmiyorum ama ciddi bir maliyetiniz olur, araca gelirsek soylenecek soz yok herkes o paralari vermez ama bence begenilmeyecek gibi degil :) bu arada parca konusunda sorun yasayacaginizi sanmiyorum derken tabii ki bazi parcalari aninda bulamazsiniz ama ciddi uzun surec olacagini İstanbul gibi yerde dusunmuyorum.

Hocam peki Porsche Cayenne 2018 ve g wagon nasıldır.

Daha az masraflı bir alternatif isterseniz Toyota land Crusier'lere bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam alman ve Amerika markalı arabaları seviyorum.

Onun masrafı ve parçası ile uğraşacak kadar Amerikan sevdanız ve yakıta verecek paranız varsa alınır.

Hocam orası sorun değil ama çekiniyorum biraz.

Hocam peki Porsche Cayenne 2018 ve g wagon nasıldır.

Hocam alman ve Amerika markalı arabaları seviyorum.

Hocam orası sorun değil ama çekiniyorum biraz.

Hocam Türkiye'de Amerika'na binmenizi pek tavsiye etmem ne yola sığdığı var ne masrafının bittiği var hele de Türkiye'de bırakın sanayiyi yetkili servis bile bela adam gibi yapamıyolar alman istiyorsanız Audi Q ya da BMW X bakabilirsiniz veya İngiliz isterseniz jaguar da bakabilirsiniz daha sportif ararsanız Alfa Romeo stelvio tavsiye ederim anladığım kadarıyla bütçe 7 milyonun falan üstünde Maserati levante olması lazımdı bu civarlara hoşunuza giderse onlara da bakabilirsiniz.

Hocam Türkiye'de Amerika'na binmenizi pek tavsiye etmem ne yola sığdığı var ne masrafının bittiği var hele de Türkiye'de bırakın sanayiyi yetkili servis bile bela adam gibi yapamıyolar alman istiyorsanız Audi Q ya da BMW X bakabilirsiniz veya İngiliz isterseniz jaguar da bakabilirsiniz daha sportif ararsanız Alfa Romeo stelvio tavsiye ederim anladığım kadarıyla bütçe 7 milyonun falan üstünde Maserati levante olması lazımdı bu civarlara hoşunuza giderse onlara da bakabilirsiniz.

Teşekkürler hocam bütçem var hatrı sayılır kadar o yüzden biraz üst segment bakıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı