Çadırın var mutlu musun?

Yer
KaPTaN LeVi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mutluyuz gel sende cadırda yaşa demek geliyor icimden

Kış gücü evlerin bile içleri ne kadar soğuk olurken, sokakta bir cadırda yaşamanın ne kadar zor olduğunu bir düşünmek lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anneler ve babalar dayanabilir ama çocukları için korkuyorlardır. Biz evde üşürken.

Umarım o haberci (diye geçinen rezil) o mutluluğu (!) yaşar, adamın evi yıkılmış ve evsiz, sen diyorsun mutlu musun ?
Sorunun cevabını bilmemek salaklık olur herhalde, hükümet yalakası, ahlak yoksunu bu şahsiyetin (!) yok edilmesi gerek bence.

Gerçekten o adamı alıp bir gece sobasız çadırda uyutmak lazım. Bakalım sabaha kendisi ne kadar mutlu çıkacak.

Arkadaş o soruyu sorarken ne düşünmüş olabilir? İnsanların yarasına bilerek tuz basmak için mi?

Arkadaş o soruyu sorarken ne düşünmüş olabilir? İnsanların yarasına bilerek tuz basmak için mi?

Ülkemizdeki habercilik anlayışı işte. Tüm amacı günü kurtarmak için içerik elde etmek o kadar. Tabi bunu yapayım derken eline yüzüne bulaştırmış.

Zaten fark ettiyseniz birkaç yerde duraksıyor, konuşacak bir şey bulamıyor. Tabi nasıl bir düşünce yapısı varsa o anda mutluluğa girdi hiç bilemiyorum.

Bence bilerek yapıyorlar.

bazenleri ülkemize ağlıyorum.(yok ya öyle değil.)sokaklarda bizden çok Suriyeli'ler var.sokakta Türkçe duyamıyorum.kendi vatandaşlarımız aç ama devlet onlara para veriyor.yine gelmeleri kabul edilmiş.neymiş umut teknesi.geri yollasalar olmuyor mu?(belki olmuyodur.)
kaynak=Türkçe öğretmenim.

Yandaş medyadan ne bekliyon, çadırların çoğu başka şehirlerden gelen suriyeliler ile dolu, battaniye ve kumandaları dağatanlar arkadan tanıdıklarına kutu kutu verip gönderiyor burası Türkiye. artı olarak suriyeliler çadırlara giren Türklere küfür ediyolar videoları vs. var yani yardımların bir kısmını bile elazığ madurları alamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…