Çağ Atladığınız Ekran Kartları Neler?

Küçüklüğümde yaklaşık 4 yıl boyunca aşağıdaki sistemi kullandım (2010 civarları):
Pentium 4 630
1GB DDR 400MHz Kingston RAM
Ati Radeon X550
Daha sonra ise şuan kullandığım aşağıdaki sisteme geçtim:
i7-6700HQ
2x8GB 2400MHz Samsung RAM
GeForce GTX 960M

Ben cidden çağ atlamışım galiba.

ATİ Radeon HD 4300/4500 Series'den Ryzen 3'ün Vega 8'ine geçtim. Üstelik tek kanal RAM. Çift kanal yapsam tekrar çağ atlarım.

2015'te Intel HD Graphics'den R7 240'a geçmiştim, ETS 2 o zaman kasmadan oynatıyordu vay anasını demiştim. Sonra o PC kayboldu, ailem bilgisayar alacağız sana diye gidip bomba almışlar(Izoly) onun içinde de GT730 vardı. Ondan sonra ben ona RX570 yükseltmesi yaptım. Çoğu oyunu Ultra'da kasmadan oynatıyordu, benim için devrimdi, ondan sonra o PC'yi birine satıp(iteleyip) yeni sistem toplayıp GTX 1660 Super'e geçtim.

İş bilgisayarımda GTX970`den iki adet Radeon Pro Duo`ya geçtim, gerçi asıl çağ atlama işlemci kısmında oldu. QX9650`den TR3990X`e atladım.
Bu konudaki rekorlardan biri olabilir de, GT640MLE diye bir ekran kartını daha önce hiç duymadım. Cihaz ne?
Razer Edge Pro tablet olabilir, babamda vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…