Çağdaş ışıl-snor alınır mı?

SrYED

Decapat
Daha fazla  

Arkadaşlar merhaba. Ben bu sistemi özelleştirilmiş haliyle almak istiyorum. Size bazı sorularım olacak.
Sizce bu fiyata değer mi?
Anakartı sırf ekli olan kart hem 5. nesili desteklemiyor, hem de Aura Sync yok diye değiştirdim. Sizce bu anakartı eklemeye değer mi?
Sizce 5600X eklemeli miyim?
Ve diger özelleştirdiğim parçalar ise 1TB SSD ve RGB RAM'ler.
Sizce sistem bu haliyle alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek tek toplasak olur mu?
26k civarına 4070 sistem toplanabilir.
Taksit ile alıcam. Genede bir öner istersen.Bu sistem neden alınmaz, hazır sistem olarak fiyatı iyi değil mi?

Taksit ile alacağım. Gene de bir öner istersen.

Konudaki sistem alınmaz onun yerine bunu alman daha iyi performansları çok yakın GDDR6X 3060 Ti ile 3070'in.
Sistemin parçalarını yine taksitle alabilirsin şimdi topluyorum.

Sistem bu kanka bütçen var parçaları daha üst modeller alabilirsin.

1tb ssd çok pahalı. Ve benim topladığım sistemde 1000tl daha ucuza bir anakart daha var. Ama 3. nesile kadar destek veriyormuş. İstersen bir bak ona düşürebilirim.

4070 ile 5600 darboğaz yapar nasıl kullanıcam

1tb ssd çok pahalı. Ve benim topladığım sistemde 1000tl daha ucuza bir anakart daha var. Ama 3. nesile kadar destek veriyormuş. İstersen bir bak ona düşürebilirim.

4070 ile 5600 darboğaz yapar nasıl kullanıcam
?

Son düzenleme:

1080p de az darboğaz az olur sıkıntı olmaz 2K da hiç olmaz istersen sanal 2K kullanırsın yani arkadan 2K kayıt alır darboğaz olmaz.

B450 anakart 5000 serisi destekliyor.

İstersen aynı sistemin 5600 versiyonu var.
1tb pahalı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…