Çağımızda erkekler

Ne yani mastürbasyon konusunda yapılmış kanıtlanmış şeyleri inkar mı ediyorsun? Dünya düz de diyorsundur sen Allah bilir. Mastürbasyon prostat gibi hastalıkların olasılığını azaltır. Islak rüya gibi şeyleri önler. Sen mastürbasyon yapmayınca oraya sperm dolmaya devam eder öyle yapmayınca üretim durmuyor. Günde 5 posta patlatmıyorsan sorun yok. Adam bilimden iyi bildiğini iddia ediyor kafayı yersin .

Oyun kariyerini paylaşan birine göre fazla büyük sözler. Ciddiye alacağım biri değilsin. Hadi bilgisayarı kapat geç oldu artık.
Hocam hadi biz boş zamanımızda size göre yapılmayacak şeyler yapıyoruz oyun oynamak gibi.

Siz mesela ne yapıyorsunuz günün 24 saati? Atom mu parçalıyorsunuz? Hiç mi bir hobiniz yok? Veya hobiniz forumda insanlara laf atmak mı? Çok merak ettim gerçekten.

Çok atarlısın. Sabah akşam oyun oynayan biri değilim. Annen seni bezlerken ben spor yapıyordum. İki kere salona gittin üç beş lavuk izledin diye kendini erkeklik timsali sanan korkak bir çocuksun sen sadece.

15 yaşında veletsin gelmiş 24 yaşında adama tavır koyuyorsun. Önce efendilik öğren. Öyle sokak köpeği gibi herkese havlayarak adam olunmuyor. Hangi kekodan öğrendiysen bu saçmalıkları git ona ağla. Burada sana sadece laf ile karşılık veriyoruz. Bir gün daha ağır karşılık veren çıkar taklaya gelirsin o zaman. Sakin ol biraz.

Millete erkekliğini kanıtlamaya çalışma ihtiyacını da anlayamadım varlığın yetmiyor sanırım seni erkek olduğuna ikna etmeye. Önce sen kendin emin ol bundan bence.

Dostum bunu deyince ne hissetti

Salla. İki spor yapan herkes kendini soldier boy sanıyor. Hep bi ben erkeğim yha havası geliyor böyle tiplere her sporcuya söylemiyorum elbette anlamışsınızdır.

Enerjini mastürbasyona, cinselliğe harcamaman güzel.
Peki neye harcıyorsun?
Burada klavye delikanlılığı yaparak mı harcıyorsun?
Senin bu özgüvenin nereden geliyor?
İnternetteki herhangi birisine sanki onu çok iyi tanıyormuşsun gibi sallamalar...
Ne kadar cahil olduğun yazdıklarından rahat anlaşılıyor:
1 yıldır yapıyorum kardeşim. Gir profilime daha önce açtığım konularımı oku.

Beyefendiye bakın. Filozofların milenyumlardan beri tartıştığı şeyi kendisi şıp diye çözmüş: Doğruları.

Sadece ergensin.

Testosteron prostat kanserini geliştiren bir şey belirteyim. Her sağlık sorunun bitti bir prostatın kaldı galiba? Bahaneni bırak canım istiyor de bari prostat engelliyor diye yapıyorum diyince komik duruma düşüyorsun

Sen beni nereden tanıyorsun? Bana ergen diye sallıyorsun ama sende 24 yaşında hala oyun oynayan birisin unutma.

Aynen kanka bilimden iyi biliyorsun sana mı inanıcam yapılan araştırmalara mı? Şuan dalga geçtiğin hastalığa ileride yakalanırsan görürsün nasıl süründürüyor hastane köşelerinde. Aşamalarını anlatırdım da burada iğrenebilecek insanlar var. Haydi git ötede kumda oyna dostum şeyinin nasıl işlediğini bilmeyen bir çocuğa laf anlatacak vaktim yok. Sen rüyalarında patlamaya devam et.

24 yaşında oyun oynuyorsun diyen elemanın babası akşamları oturup 5 saat televizyon izliyor 50 yaşında.

Keltoş Tate abini izlemeye devam et. Belki bir gün Bugatti sürerken bizi düşünür gülersin.
Babamla ne alakası var şimdi Tanımadığım insanlar hakkında yargıda bulunduğum için beni suçlayan sen söylüyorsun bunu bir de. Ben Bugatti sürebilir miyim bilmiyorum ama senin o bilgisayar koltuğunda aklını yitireceğin kesin dostum. Haber vereyim. Zaten çok bir şey de kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…