Ne yani mastürbasyon konusunda yapılmış kanıtlanmış şeyleri inkar mı ediyorsun? Dünya düz de diyorsundur sen Allah bilir. Mastürbasyon prostat gibi hastalıkların olasılığını azaltır. Islak rüya gibi şeyleri önler. Sen mastürbasyon yapmayınca oraya sperm dolmaya devam eder öyle yapmayınca üretim durmuyor. Günde 5 posta patlatmıyorsan sorun yok. Adam bilimden iyi bildiğini iddia ediyor kafayı yersinYahudilikle alakası yok. Mastürbasyon her dinde yasaklanmış bir şey. Başarılı insanların bu konu hakkında ki görüşlerini araştır. Mike Tyson, Elon Musk, Nikola Tesla, Muhammed Ali, David Haney, Steve Jobs. Bu hayatlarına özendiğin adamlar var ya. Bunlar bırak mastürbasyon yapmayı, cinsel ilişkiye bile girmeyip, ona verecekleri enerjiyi işlerine harcıyorlardı. Sizin gibi burda "bilim böyle diyor kankağ aban ha gayretğĞ" modunda takılıp başarısız olunca ağlamıyorlardı. Semen retention konusunu araştır. Mastürbasyon yapmayan insanların hayatlarında neler değiştiğini izle, öğren. İşinize gelince çok seversiniz bilmişilk yapmayı, milletle cahil diye alay etmeyi. He bu arada yahudilerin şimdiki başarıları dahi mastürbasyon yapmayıp aynı şekilde enerjilerini işlerine vermelerinden kaynaklanır. Son olarak androjen reseptörleri nide araştır oldumu canım. Hadi iyi günler.
Sabah akşam oyun oynayan birine göre fazla özgüvenlisin. Ne diyeyim Allah sonunu hayır etsin. Çok öyle durmuyorsun ama neyse. Baban yaşında ki adamlada "gözlüklü keltoğ" diyebiliyorsun. Klavye delikanlılığı nelere kadir.
Sana ağır gelir.
Canın yandıysa kapat konuyu. Yan sekmelerde gezmeye devam edebilirsin.
Hocam hadi biz boş zamanımızda size göre yapılmayacak şeyler yapıyoruz oyun oynamak gibi.Oyun kariyerini paylaşan birine göre fazla büyük sözler. Ciddiye alacağım biri değilsin. Hadi bilgisayarı kapat geç oldu artık.
Yahudilikle alakası yok. Mastürbasyon her dinde yasaklanmış bir şey. Başarılı insanların bu konu hakkında ki görüşlerini araştır. Mike Tyson, Elon Musk, Nikola Tesla, Muhammed Ali, David Haney, Steve Jobs. Bu hayatlarına özendiğin adamlar var ya. Bunlar bırak mastürbasyon yapmayı, cinsel ilişkiye bile girmeyip, ona verecekleri enerjiyi işlerine harcıyorlardı. Sizin gibi burda "bilim böyle diyor kankağ aban ha gayretğĞ" modunda takılıp başarısız olunca ağlamıyorlardı. Semen retention konusunu araştır. Mastürbasyon yapmayan insanların hayatlarında neler değiştiğini izle, öğren. İşinize gelince çok seversiniz bilmişilk yapmayı, milletle cahil diye alay etmeyi. He bu arada yahudilerin şimdiki başarıları dahi mastürbasyon yapmayıp aynı şekilde enerjilerini işlerine vermelerinden kaynaklanır. Son olarak androjen reseptörleri nide araştır oldumu canım. Hadi iyi günler.
Sabah akşam oyun oynayan birine göre fazla özgüvenlisin. Ne diyeyim Allah sonunu hayır etsin. Çok öyle durmuyorsun ama neyse. Baban yaşında ki adamlada "gözlüklü keltoğ" diyebiliyorsun. Klavye delikanlılığı nelere kadir.
Sana ağır gelir.
Canın yandıysa kapat konuyu. Yan sekmelerde gezmeye devam edebilirsin.
Tanrı iki cinsiyet yaratmıştır: Erkek ve Kadın. Her ne kadar "modernlik" adı altında sapkın ideolojiler bunu reddetse de, gerçek böyle. Peki size bir soru: Günümüz erkeği gerçekten "Erkek" mi?
"Ne demeye çalışıyorsun?" Diyeceksiniz, eskiden atalarımız çok genç yaşlardan itibaten fethetme iç güdüsü ile yaşar, bir amaç uğruna yaşar ve bunun için ölümü bile göze alırdı.
Ve buna rağmen bizden daha mutlu, huzurlulardı. Günümüz erkeğinin aksine, depresyon, fiziksel ve zihinsel sorunlarla karşılaşmıyorlardı. Modern toplumda ise erkekler, özellikle genç erkekler bu fethetme iç güdüsünü kullanamayan, mücadele etmeyen, Fast food tüketen, tüm gün video oyunu oynarak zaman kaybeden, müstehcen yayın izleyip spermlerini boşa harcayan, karşılaştığı en ufak zorlukta ağlayıp sızlayan birine dönüştü. Üstelik "modern toplum" bunu size "normal" olarak kabul ettirmeye, seni "zayıflatmaya" çalışıyor.
" Ne alaka be! Beni niye zayıflatsınlar ki! Git işine" diyeceksin. Çünkü tarihte ki majör devrimlerin hepsi "Genç Erkekler" ile doğmuştur. Toplumun ilerlemesi erkeklere bağlıdır. Eğer ki bir toplumun erkekleri fiziksel ve zihinsel açıdan zayıfsa, o toplum çöküşe sürüklenir. Aynı günümüz gibi. Medyaya, çevrene bir bak. Ne görüyorsun?
1-Radikal Feminizm: "Erkek-Kadın eşitliği" sloganı altında senin toplumdaki otoriteni sarsmak için var güçleriyle uğraşıyorlar.
2-Veganizm: Senin et, protein tüketmemeni, fiziksel açıdan zayıf kalman için var güçleriyle uğraşıyorlar. Bunu yapamadıkları zamanda Fast foodlara abandırıp paranı koparıyorlar. Sende atalarının aksine östrojen bombası bir obez oluyorsun. Senden kaptıkları bu parayı da seni daha çok zayıflatmak için harcıyorlar.
3-LGBT Propagandası: Başta belirttim, erkek-kadın dışında cinsiyetler ortaya atıp bunu sana zorla kabullendirmeye çalışıyorlar.
4- Milliyetçi, dini düşüncelere karşı savaş: Seni atalarından, gelenek ve değerlerinden koparıp, tek bir dünya düzeni kurmak için var güçleriyle çalışıyorlar.
5- Müstehcen yayın ve Mastürbasyon çılgınlığı: Bir erkeğin gözü gibi sakınması gereken şey: Sperm.Vücudunun ihtiyaç duyduğu besinleri boş, geçici bir haz uğruna dışarı atıyor, fiziksel açıdan yine "zayıflıyorsun". Dahası bunu sana "ihtiyaç" olarak lanse ediyorlar. Hiç sorguladın mı "Acaba benim atalarım mastürbasyon yapıyor muydu? Bunu neden normal gösteriyorlar?" diye? Tabii ki sorgulamadın.
Çünkü senin sorgulamaman içinde ellerinden geleni yapıyorlar. Video oyunları ve dizilerle uyutuyorlar seni.
Sana soruyorum, ataların sırf sen evde bütün gün boş boş oturup mastürbasyon yap, video oyunu oynayıp 2,5 litrelik kolayı hüplet diye mi kanlarını akıttı? Neden onlar gibi değilsin, neden depresyon gibi abidik gubidik sorunlar ile uğraşıyorsun?
"Ne yapmalıyım?" Diyeceksin. İşte şimdi doğru soruyu sordun. Yapman gereken değerlerine sahip çıkıp. Bir yaşam amacı uğruna enerjini harcamak. Vatanına hayırlı olmak. Boş dopamin kaynaklarından uzak durmak. Dostum inan bana, bunları yapmaya başladıktan sonra ne fiziksel, ne de zihinsel bir sorunun kalacak. Bana güven. Her gün sınırlarını daha da zorla. Atalarına layık ol. Özüne sahip çık!
Salla. İki spor yapan herkes kendini soldier boy sanıyor. Hep bi ben erkeğim yha havası geliyor böyle tiplere her sporcuya söylemiyorum elbette anlamışsınızdır.Hocam hadi biz boş zamanımızda size göre yapılmayacak şeyler yapıyoruz oyun oynamak gibi.
Siz mesela ne yapıyorsunuz günün 24 saati? Atom mu parçalıyorsunuz? Hiç mi bir hobiniz yok? Veya hobiniz forumda insanlara laf atmak mı? Çok merak ettim gerçekten.
Enerjini mastürbasyona, cinselliğe harcamaman güzel.Yahudilikle alakası yok. Mastürbasyon her dinde yasaklanmış bir şey. Başarılı insanların bu konu hakkında ki görüşlerini araştır. Mike Tyson, Elon Musk, Nikola Tesla, Muhammed Ali, David Haney, Steve Jobs. Bu hayatlarına özendiğin adamlar var ya. Bunlar bırak mastürbasyon yapmayı, cinsel ilişkiye bile girmeyip, ona verecekleri enerjiyi işlerine harcıyorlardı. Sizin gibi burda "bilim böyle diyor kankağ aban ha gayretğĞ" modunda takılıp başarısız olunca ağlamıyorlardı. Semen retention konusunu araştır. Mastürbasyon yapmayan insanların hayatlarında neler değiştiğini izle, öğren. İşinize gelince çok seversiniz bilmişilk yapmayı, milletle cahil diye alay etmeyi. He bu arada yahudilerin şimdiki başarıları dahi mastürbasyon yapmayıp aynı şekilde enerjilerini işlerine vermelerinden kaynaklanır. Son olarak androjen reseptörleri nide araştır oldumu canım. Hadi iyi günler.
1 yıldır yapıyorum kardeşim. Gir profilime daha önce açtığım konularımı oku.
Çok atarlısın. Sabah akşam oyun oynayan biri değilim. Annen seni bezlerken ben spor yapıyordum. İki kere salona gittin üç beş lavuk izledin diye kendini erkeklik timsali sanan korkak bir çocuksun sen sadece.
15 yaşında veletsin gelmiş 24 yaşında adama tavır koyuyorsun. Önce efendilik öğren. Öyle sokak köpeği gibi herkese havlayarak adam olunmuyor. Hangi kekodan öğrendiysen bu saçmalıkları git ona ağla. Burada sana sadece laf ile karşılık veriyoruz. Bir gün daha ağır karşılık veren çıkar taklaya gelirsin o zaman. Sakin ol biraz.
Millete erkekliğini kanıtlamaya çalışma ihtiyacını da anlayamadım varlığın yetmiyor sanırım seni erkek olduğuna ikna etmeye. Önce sen kendin emin ol bundan bence.
Testosteron prostat kanserini geliştiren bir şey belirteyim. Her sağlık sorunun bitti bir prostatın kaldı galiba? Bahaneni bırak canım istiyor de bari prostat engelliyor diye yapıyorum diyince komik duruma düşüyorsunNe yani mastürbasyon konusunda yapılmış kanıtlanmış şeyleri inkar mı ediyorsun? Dünya düz de diyorsundur sen Allah bilir. Mastürbasyon prostat gibi hastalıkların olasılığını azaltır. Islak rüya gibi şeyleri önler. Sen mastürbasyon yapmayınca oraya sperm dolmaya devam eder öyle yapmayınca üretim durmuyor. Günde 5 posta patlatmıyorsan sorun yok. Adam bilimden iyi bildiğini iddia ediyor kafayı yersin.
Sen beni nereden tanıyorsun? Bana ergen diye sallıyorsun ama sende 24 yaşında hala oyun oynayan birisin unutma.Enerjini mastürbasyona, cinselliğe harcamaman güzel.
Peki neye harcıyorsun?
Burada klavye delikanlılığı yaparak mı harcıyorsun?
Senin bu özgüvenin nereden geliyor?
İnternetteki herhangi birisine sanki onu çok iyi tanıyormuşsun gibi sallamalar...
Ne kadar cahil olduğun yazdıklarından rahat anlaşılıyor:
Beyefendiye bakın. Filozofların milenyumlardan beri tartıştığı şeyi kendisi şıp diye çözmüş: Doğruları.
Sadece ergensin.
Testosteron prostat kanserini geliştiren bir şey belirteyim. Her sağlık sorunun bitti bir prostatın kaldı galiba? Bahaneni bırak canım istiyor de bari prostat engelliyor diye yapıyorum diyince komik duruma düşüyorsun
Sen beni nereden tanıyorsun? Bana ergen diye sallıyorsun ama sende 24 yaşında hala oyun oynayan birisin unutma.
Babamla ne alakası var şimdi24 yaşında oyun oynuyorsun diyen elemanın babası akşamları oturup 5 saat televizyon izliyor 50 yaşında.
Keltoş Tate abini izlemeye devam et. Belki bir gün Bugatti sürerken bizi düşünür gülersin.