Çağımızda erkekler

Sen boş vakitlerinde napıyorsun? Hani PC boş iş ya?

Siz hobi olarak ne yapıyorsunuz normal aktivitelerin dışında?

Maç izlemek, kitap okumak vesaire. Her şey olur. Merak ediyoruz. Paylaşır mısınız?

Sen boş vakitlerinde napıyorsun? Hani PC boş iş ya?
Ben de çok merak ediyorum, önceden de sordum ama yanıtlamadı.

Şu yazıya attığım kahkahayı hiçbir şeye atmadım konuyu bence seriden sil rezil olmuşsun çünkü.

Polise başvurduğu halde öldürülen kadınların haddi hesabı yok, erkeklerin de haddi hesabı yok. Cinayete kurban giden erkek oranı daha da fazla Türkiye'de.

Sen beni nereden tanıyorsun?
Seni tanımıyorum. Yazdıklarım, yazdığın tonlarca yazıya karşılıktı.
Bana ergen diye sallıyorsun ama sende 24 yaşında hala oyun oynayan birisin unutma.
Tespitlere gel.
24 yaşındaymışım
Oyun oynarmışım

Stresini, motivasyonunu burada bunlar için mi harcıyorsun? Burada zaman harcamak yerine kendin ya da başkaları için yararlı birşeyler yapsan. Sadece egonu tatmin etmek için tartışıyor gibisin.

Şu yazıya attığım kahkahayı hiçbir şeye atmadım konuyu bence seriden sil rezil olmuşsun çünkü.
Rezil mi olmuşum? Burada ki insanlar hayatımda hiç görmeyeceğim, görsem de tanımayacağım insanlar. Rezil olan gülünecek biri varsa zaten akıllarınca dalga geçenlerdir. Rezil olma endişesiyle fikirlerimi saklayacak değilim. Çok istiyorsan okuma. Sanki zorla okutmuşuz gibi yorum yapıyorsunuz.

Buraya harcadığım zaman günümün 5'te biri bile değil. Zaten epeydir konu açmıyordum yaklaşık 1-2 ay olmuştur bile belki.

Salonda 2. yılına gireceğinde utanıyor olursun muhtemelen bu konudan.
Tamam esatçığım utandığım zaman sana da haber veririm.

Son düzenleme:
Polise başvurduğu halde öldürülen kadınların haddi hesabı yok, erkeklerin de haddi hesabı yok. Cinayete kurban giden erkek oranı daha da fazla Türkiye'de.
E yine erkeklerin işi bu. Kadınlar kaç kişi öldürmüş, erkekler kaç kişi öldürmüş bakalım.
Açığı açıkla kapatalım demedim, yüzyıllardır erkeklerin yemiş olduğu nanelerin doğal sonucunu örneklendirdim.

Soruma cevap vermediniz, kaç tane asılsız taciz vakası duydunuz? Var mı elinizde bir veri?

Toplum öylesine rezil durumda ki kadının beyanı üzerinden önlem almak şart. Mevzu sadece ve sadece bu, nereden duyup geldiğiniz belli olmayan cümleler satıyorsunuz bana. Kadının beyanı tabi esas olacak. Bu sayede belki de on binlerce canı kurtardık, hem erkenden hem hızlıca önlem aldık.

Nafaka meselesi de aynı şekilde. Bunlar erkeklerin egemen olmadığı anlamına gelen örnekler değil. Salt birkaç örnekten gideceksek benim de Suriyeli komşum var, çok iyi insan, bu yüzden mültecileri yollamayalım mı diyeceğiz? Böyle saçmalık olabilir mi?

Haha!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…