Cahil anne ve babaya sahip olmak

Enis00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün biraz içimi dökeyim dedim. Cahil anne ve babaya sahibim. Çocukluğumdan beri sevgi görmedim bu aralarda anca annemden hakaret işitiyorum “cehenneme git, ölsen de kurtulsam” gibi. Artık sevgi veya saygı görmeyi de beklemiyorum yaşım geçti sanırım ama 5 yaşında bir kardeşim var. Kardeşimi de çok kötü bir şekilde büyütüyorlar geçen doğum günü oldu ne annem ne babam hediye almadı, paraları yok, o ara durumları el vermedi derseniz geçen babamın halam ile konuşmasını duydum babam her maaş aldığında aylık 300-400 lira kuran kurslarına yardımda bulunuyormuş. Beni öyle bir gülme tuttu ki. Kardeşime şu ana kadar 3-5 hediye anca almıştır onlarda 30-50 liralık. Beni zaten dinlemiyor kuran kursuna zamanında giderken çok kez taciz olayına rastladım, küçük çocukları taciz edildiğine şahit oldum annemin de haberi var ama şimdi kardeşimi kuran kursuna yazdırmayı düşünüyorlar. Bir de aşırı fazla malum parti fanı kardeşime hediye aldım 70 liraya tabanca çalışmadı haliyle babam fiyatını sorunca fiyatını söyledim ve tepkisi şu “70 liraya aldığın şeyden en fazla ne olur ki” sanki ben bilmiyorum kötü bir şey çıkacağını napayım param mı var o kadar sorsan ekonomi iyi, mükemmel ama benim cebimde niye çok fazla para yok 🤠 Eminim ki forumdaki çoğu kişide benzer sıkıntılar ile büyüdü, çoğu kişi sevgi veya saygı görmedi ben evlenirsem sanırım çocuk yapmam bakarsam da böyle büyütmeyeceğime eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığı okuduğumda "İnsanın anasına babasına 'cahil' demesi en büyük cahillik değil midir?" diye geçti içimden ama yazdıklarını okuyunca olaya önyargı ile baktığımı anladım ve nutkum tutuldu. Ne diyeyim dostum, haklısın. Benim babam da benzer şekildeydi, yıllar yıllar sonra anladı hatasını ama bende ve diğer kardeşlerimde kendisine karşı sevgi yok. Kardeşimle olan bağımız ise seninki gibiydi ve kardeşimle bağım şu an da çok güçlü. Kardeşine analık babalık ediyorsun, doğru yoldasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı