Cahil arkadaştan uzak durmalı mıyım?

Tartışırken aynı olayı defalarca anlatmak yerine önce okuduğunu anla, sonra küfredersin vb. deyip banlamak en mantıklısıydı hocam. Ama yapacak bir şey yok, kontrolü kaybetmemek lazım bu durumlarda.
Sonuç olarak iyi yapmışsınız iletişimi keserek, cahillerle iletişimin kendisi sıkıntı.

Siniriniz bozan kişilerle sadece üzmemek için konuşmayın.
Direkt koşa koşa, depar depar kaçın, arkanıza bakmayın.

Şu an tam olarak sınıfta ki bir arkadaşımı betimledin. Aynı durumdayım, artık her şeyini görmezden geliyorum. Bırakın gitsin, bunun gibi insanlarla uğraşmak vakit kaybıdır; daha olgunlaşmamış.

'Bir delil ile kırk alimi yendim, kırk delil ile bir cahili yenemedim.'
-Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî

Discordu miscordu var mı bu arkadaşın

Ciddi ciddi uzun mesaj yazman komik. Engelle, geç.

Bu arkadaşa (arkadaş demek bile iğrenç bu şahısa) banlamak yerine insan akıllı konuşup öyle engellemelisin. Cahil olduğu için zaten tepki veremeyecek.

Gidin duvara kafa atın kardeşim. Çocuk sanki evinizi yaktı bütün sülalenizi öldürdü, bu ne nefrettir?

Yanlış anlama ama kendini beğenmiş biri gibi düşünüyorum seni. Kendini akıllı sanan bazı kişiler alta "kendini savunmayı bile kendini beğenmişlik sanan milletten bir şey olmaz" gibi boş boş mesajlar yazarlar şimdi.
Profilin altındaki engelle butonuna basmak çok mu zor?

Cinsel ilaçla mı gelişeceğiz sözünü yobazlığa çekmek de güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…