Cahil arkadaştan uzak durmalı mıyım?

Böyle insanlar olmak zorunda sen o kişiyi takma zaten öyle insanlar hemen kuduruyor sinirleniyor bırak kendini yesin.
 
Uzak dur ama aranı bozma, herkes herkese bir gün lazım olabilir...
 
Hocam bunun ülkeye katkısı yok. Küfürleri ss alıp cimere yollayın en azından vatana millete hayırlı bir iş yapmış olursunuz.
 
Hocam bunun ülkeye katkısı yok. Küfürleri ss alıp cimere yollayın en azından vatana millete hayırlı bir iş yapmış olursunuz.
Ben mi farklı bir dünyada yaşıyorum hocam ne bu ciddiyet, ayrıca saçma sapan meseleler için polisi meşgul edersiniz.
 

Hayır bakın, bu arkadaş goy goy takılsın lafım yok ama dediğim gibi hayatında 1 gram bilgi birikimi olmayan birine sayfalarca yazı yazdım ve bir tane ciddiyim 1 tane düzgün cevap alamadım üstüne de küfürler etti.
 
Okurken ben sinir hastası oldum...
 
Arkadaşlar "Cinsel ilaçla mı gelişir" cümlesini tam anlatamamışım, ben burada cinsel ilaç derken bilimsel olarak konuya yaklaşıp ona göre yorumluyordum. Arkadaş geldi ve cinsel olarak anlayıp kendi kendine şaka yaptığını falan zannetti, olayın cinsel olmadığını bilimsel olarak anlaması gerektiğini defalarca söylememe rağmen cevap bulamadım.
 
Ben kendini beğenmiş biri değilim, eğer kendimi beğenmiş olsaydım doğrumu yaptım yanlış mı yaptım diyerek bu foruma sormazdım.
Bakın bazı arkadaşlar "olayı ne uzattınız" falan yazmış, bakın arkadaşlar bu kişi benim 4 hatta 5 yıllık arkadaşım yıllarca vakit geçirdik dosttuk öyle kesip atmakla olacak iş değil bu, ayrıca buraya öneri almaya gelmişim birileri bana laf yapıyor. Ben bu kişiye 5 senedir katlanıyorum pek arkadaşım olmadığı için pek ses etmiyordum, bu arkadaşın yaptıklarının hepsini buraya yazsam neredeyse forum çöker.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…