Cahil arkadaştan uzak durmalı mıyım?

Futbol takip edip, kupon yapıp sadece PubG oynayan kişilerden uzak dur. Genelde cahil oluyorlar. Ben mesela anime izleyen arkadaşlar seçiyorum. Çünkü farklı kültürleri anlayan hayal gücü geniş ve her türlü konu hakkında ufakta olsa bir bilgisi olan insanlar oluyorlar. Animeciler ile sohbetsiz kalınmaz.

Profilin altındaki engelle butonuna basmak çok mu zor?

Evet zor, farkında mısınız bilmiyorum ama sokaktan geçen alelade biri değil.
Bu arkadaşa (arkadaş demek bile iğrenç bu şahısa) banlamak yerine insan akıllı konuşup öyle engellemelisin. Cahil olduğu için zaten tepki veremeyecek.
Hayır hocam, ben ona haksız olduğunu defalarca anlattım, yine küfürler ve cahil nidaları attı. Anlamaz, anlayamazlar bu kişiler.

En çok vakit geçirdiği 5 kişinin ortalamasıdır insan. Çevrenizde bu tarz insanların bulunması size zarar verir.

Troll mü, değil mi bilmem ama samimiyetimle söylüyorum cahil, olayın sonlarına doğru ciddi ciddi ettiği küfürlerden anlarsınız zaten.

Bu arkadaş sizi fena alaya almış. Bu arkadaş ciddi ciddi troll. Her arkadaş grubunda böyle bir arkadaş var. Bizim grubumuzda var ama kavga ettiğimizi hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…