KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #1 Mesele çakal olmak da değil, asıl mesele çakallarla dans edebilmekte. Arkadaşlar İngilizce Hocam bu filmin afişini yapıp ingilizce sözünü yazmamı istedi. Lütfen yardım edebilir misiniz?
Mesele çakal olmak da değil, asıl mesele çakallarla dans edebilmekte. Arkadaşlar İngilizce Hocam bu filmin afişini yapıp ingilizce sözünü yazmamı istedi. Lütfen yardım edebilir misiniz?
Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #2 Issue is not be jackal,main issue is can dance with jackals. Benim elimden bu kadarı geldi.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #3 Nielle dedi: Issue is not be jackal,main issue is can dance with jackals. Benim elimden bu kadarı geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam eline sağlık ama şimdi mi yazılır bu ya. Nielle dedi: Issue is not be jackal,main issue is can dance with jackals. Benim elimden bu kadarı geldi. Genişletmek için tıkla... Doğru ama eminsin değil mi? Hala yazma imkanım var.
Nielle dedi: Issue is not be jackal,main issue is can dance with jackals. Benim elimden bu kadarı geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam eline sağlık ama şimdi mi yazılır bu ya. Nielle dedi: Issue is not be jackal,main issue is can dance with jackals. Benim elimden bu kadarı geldi. Genişletmek için tıkla... Doğru ama eminsin değil mi? Hala yazma imkanım var.
Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #4 %100 emin değilim çok acil değilse sen beklet biraz
BİGB@NG Kilopat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 182 11 Aralık 2016 #5 The issue is not to be a jackal; the main issue is to be able to dance with jackals.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #6 BİGB@NG dedi: The issue is not to be a jackal; the main issue is to be able to dance with jackals. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi?
BİGB@NG dedi: The issue is not to be a jackal; the main issue is to be able to dance with jackals. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi?
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #7 Silinen üye dedi: Eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Dostum bu emin olma merakı neden, cumhur başkanına mı yazacaksın?
Silinen üye dedi: Eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Dostum bu emin olma merakı neden, cumhur başkanına mı yazacaksın?
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 12 Aralık 2016 #8 BİGB@NG dedi: The issue is not to be a jackal; the main issue is to be able to dance with jackals. Genişletmek için tıkla... Doğru ancak sadeleştirilebilir. The main issue is not to be a jackal, it's to be able to dance with them.
BİGB@NG dedi: The issue is not to be a jackal; the main issue is to be able to dance with jackals. Genişletmek için tıkla... Doğru ancak sadeleştirilebilir. The main issue is not to be a jackal, it's to be able to dance with them.