Çakır kasa BMW E38 alınır mı?

recep668899

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
sessiz suikastçilik
Makam aracı olarak kullanılmış, bakımları yapılmış. Şehir dışı sürülmüş bir E38 740il buldum dostlar. Almayı düşünüyorum yaklaşık 650.000 lira civarında. Araba kozmetik olarak biraz yıpranmış ama halledilir. Önerir misiniz? Masrafı olur mu?

Bi araba parası daha kenarda boş paran varsa, arabayla uğraşacak zamanın, arabayı yapacak ustan, parçayı bulacak networkün ve gelmesini bekleyecek sabrın varsa alınır. 30 yaşında bir premium lüks araba almak bence deli işi.

Daha öncesinde bire bir e38 740 deneyimlemiş biri olarak söyleyebilirim ki 650 bin liralık bir 740 yorar. Hem araç yıpranmış olur hem de F segmenti olduğundan parçaları ateş pahası. Yakıtı saymıyorum, ona yapacak bir şey yok; sonuçta 4.4 V8 makineye biniyorsun. Ve o motor gerçekten çok başarılı.
Ama düşük bütçede F segmenti istiyorsanız Mercedes Benz W140/ V140 S320 alınabilir. İllaki BMW 7 serisi olacak derseniz de 730i veya 730d çok daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…