Çakır seyir füzesi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlık olarak Yunanistan: Acaba artislik yaparsak bizi hangi füzeyle vurmayı seçerler?

Türkiye, mühimmat çeşitliliği konusunda zirveye oynamaya başladı son 10 yıldır. Bu kadar fazla çeşit mühimmatı yerli imkanlarla yapabilen ülke sayısı cidden çok az. Stokları istediğimiz oranda yerli mühimmatla doldurmak orduya çok büyük bir güven vermek demektir.

Neredeyse her platformumuzdan atılabilecek ÇAKIR füzesi Ege denizi gibi kayalıkların bol olduğu denizlerde çok iyi performans verecektir.

Platform önemlidir ancak yeri geldiğinde mühimmat kalitesi daha önem kazanır. TB-2'yi günümüzdeki gücüne ulaştıran mühimmat MAM-L'dir. Düzgün mühimmatınız yoksa SU-34 gibi teknolojik bir uçağı bile geleneksel bomba kullanımı yüzünden gözle görülecek irtifada uçurmak zorunda kalırsınız.

Son düzenleme:
@Jira Şöyle teknolojik şeylerden konuşuyorsunuz, ülkenin durumundan, askeri olsun hava teknolojisi olsun böyle class şeylerde bilgi sahibinisiz ya, acayip hoşuma gidiyor. Bildiğiniz her şeyi bilmek istiyorum. Sizleri gördükçe ben de bu tür şeyleri takip ediyorum ve ilgileniyorum.
@SideWinder hocamı da unutmayayım.

Teşekkür ediyorum uzun lafın kısası. Takipteyim.

Yunanlar biat etse sıkıntı kalmayacak.
Sizin bir konu açmanızı bekledim ama açmadınız.
O yüzden böyle bir konu açayım dedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Ben bir ara başladım yeni silahları İçin içerik yazmaya ama şu an okul vs o kadar yoğunum ki anlatamam.
Kendi hayatım bir yandan okul bir yandan kurslar bir yandan anca yetişiyorum.

Neyse vakit bulursam adamakıllı konular açarım.
Mesela Kaan füzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…