Çakır seyir füzesi

Forumdaş

Centipat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu spikerden dinlemek için sabırsızlanıyorum.
Bizim medyadan iyi anlatıyor.

Ekran Alıntısı.PNG

FPLEAEZXEAElcNE.jpg

Son düzenleme:
Anlık olarak Yunanistan: Acaba artislik yaparsak bizi hangi füzeyle vurmayı seçerler?

Türkiye, mühimmat çeşitliliği konusunda zirveye oynamaya başladı son 10 yıldır. Bu kadar fazla çeşit mühimmatı yerli imkanlarla yapabilen ülke sayısı cidden çok az. Stokları istediğimiz oranda yerli mühimmatla doldurmak orduya çok büyük bir güven vermek demektir.

Neredeyse her platformumuzdan atılabilecek ÇAKIR füzesi Ege denizi gibi kayalıkların bol olduğu denizlerde çok iyi performans verecektir.

Platform önemlidir ancak yeri geldiğinde mühimmat kalitesi daha önem kazanır. TB-2'yi günümüzdeki gücüne ulaştıran mühimmat MAM-L'dir. Düzgün mühimmatınız yoksa SU-34 gibi teknolojik bir uçağı bile geleneksel bomba kullanımı yüzünden gözle görülecek irtifada uçurmak zorunda kalırsınız.

download.png

Son düzenleme:
@Jira Şöyle teknolojik şeylerden konuşuyorsunuz, ülkenin durumundan, askeri olsun hava teknolojisi olsun böyle class şeylerde bilgi sahibinisiz ya, acayip hoşuma gidiyor. Bildiğiniz her şeyi bilmek istiyorum. Sizleri gördükçe ben de bu tür şeyleri takip ediyorum ve ilgileniyorum.
@SideWinder hocamı da unutmayayım.

Teşekkür ediyorum uzun lafın kısası. Takipteyim.

Anlık olarak Yunanistan: Acaba artislik yaparsak bizi hangi füzeyle vurmayı seçerler?

Türkiye, mühimmat çeşitliliği konusunda zirveye oynamaya başladı son 10 yıldır. Bu kadar fazla çeşit mühimmatı yerli imkanlarla yapabilen ülke sayısı cidden çok az. Stokları istediğimiz oranda yerli mühimmatla doldurmak orduya çok büyük bir güven vermek demektir.

Neredeyse her platformumuzdan atılabilecek ÇAKIR füzesi Ege denizi gibi kayalıkların bol olduğu denizlerde çok iyi performans verecektir.

Platform önemlidir ancak yeri geldiğinde mühimmat kalitesi daha önem kazanır. TB-2'yi günümüzdeki gücüne ulaştıran mühimmat MAM-L'dir. Düzgün mühimmatınız yoksa SU-34 gibi teknolojik bir uçağı bile geleneksel bomba kullanımı yüzünden gözle görülecek irtifada uçurmak zorunda kalırsınız.

Eki Görüntüle 1347546
Yunanlar biat etse sıkıntı kalmayacak.

Eki Görüntüle 1347546
Sizin bir konu açmanızı bekledim ama açmadınız.
O yüzden böyle bir konu açayım dedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu spikerden dinlemek için sabırsızlanıyorum.
Bizim medyadan iyi anlatıyor.

Eki Görüntüle 1347527

Eki Görüntüle 1347558

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı