Çakma AirPods 3 alınır mı?

paWel

Hectopat
Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD
Merhaba, kendim çakma AirPods 3 alacağım, Ama kaliteli F/P bir şey istiyorum. Almayın diyecekler var. 1- Kısa vade kullanacağım. 2- Aksessuar olarak da kullanacağım. Masa da durması için.
İstediğim maddeler;

iPhone yanında açılınca alt taraftan eşleştirme pop-up'ı
Bir de 250-300TL civarında lazım.

Adı üstüne çakma hocam.
Orijinaline göre aşırı kötü ses kalitesi sunar.
250 300 TL arası ise daha da kötüleşir.
1. ay kullanırsın 2. ay teki çalışmaz.
(Deneyinledim.)

Adı üstüne çakma hocam.
Orijinaline göre aşırı kötü ses kalitesi sunar.
250 300 TL arası ise daha da kötüleşir.
1. ay kullanırsın 2. ay teki çalışmaz.
(Deneyinledim.)
Sıkıntı yok hocam.

@yigitbil1 @Dead Internet Theory, Çok komiksiniz he. Dekorasyon için alıcağım zaten nadiren kullanırım kahkaha atıyorsunuz.

Havalı gözükmek için takarsınız bir bakarsınız kulağınızda patlamış sağır olmuşsunuz

Havalı gözükmek için takarsınız bir bakarsınız kulağınızda patlamış sağır olmuşsunuz
Havalılık ergen işi ya, Benim bir teknoloji dolabım gibi bir şey var. Her daldan cihaz koydum. Bi o eksik. Orjinal kulaklık sipariş ettim zaten gelmesi uzun sürecek. Beni biraz idare edecek bir şey lazım.

Marka insanları nasıl satın alır oynat bakalım.
Marka değil. Cihazım içinde güzel. İkincil olursak. Herkesin terchileri herkesin kendine. Sar değeri mevzusunuda biliyorum, Benim tercihlerim beni. Senin tercihlerin seni ilgilendirir dostum.

Marka değil. Cihazım içinde güzel. İkincil olursak. Herkesin terchileri herkesin kendine. Sar değeri mevzusunuda biliyorum, Benim tercihlerim beni. Senin tercihlerin seni ilgilendirir dostum.
Sorun marka olsa, Yurt dışından alt dal kulaklık istemezdim.

Sorun marka dostum. Çakma, dandik, kalitesiz bir kulaklığı sırf Apple ürünü sanılmasını istediğin için satın almak istiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…