R revan007 Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 Merhaba, çakma bir AirPods'um var. 1 haftadır normal çalışıyordu. Ancak şimdi PC de kullanınca ses bir gidiyor bir geliyor. Ancak telefona bağladığımda böyle bir sorun yok. Ancak PC'de oluyor. Cihazı Bluetooth'tan kaldırıp denedim. Olmadı.
Merhaba, çakma bir AirPods'um var. 1 haftadır normal çalışıyordu. Ancak şimdi PC de kullanınca ses bir gidiyor bir geliyor. Ancak telefona bağladığımda böyle bir sorun yok. Ancak PC'de oluyor. Cihazı Bluetooth'tan kaldırıp denedim. Olmadı.
Akıngamer0 Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 PC de Bluetooth sorun gider programı çalıştırmayı denediniz mi?
R revan007 Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #3 Akıngamer0 dedi: PC de Bluetooth sorun gider programı çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim, ama düzelmedi
Akıngamer0 dedi: PC de Bluetooth sorun gider programı çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim, ama düzelmedi