Çakma AirPods'dan bir şey olur mu?

GainEager

Hectopat
Yer
Fox River
Biraz saçma gelebilir ama bende çakma AirPods var. Yanında verdikleri şarj aleti olmadığı için iPhone orijinal şarj aletiyle, telefonu da şarj ettiğim şarj aletiyle şarj ediyorum. Mesela bu AirPods'u geliştiren kişi içine bu amaca yönelik zararlı bir yazılım yerleştirse, aynı kablodan şarj edilen telefona bir şey olabilir mi veya şarj aletinın performansı düşebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çin, bunları Türkiye'ye yolluyor kulağımızda patlaması için. Bir gün savaş çıktığında bütün çakma Airpodslar patlayacak ve bütün Bozkurtlar Anadolu'dan uluyacak. Biz de sizdeniz, biz de sizdeniz!

Biraz saçma gelebilir ama bende çakma AirPods var. Yanında verdikleri şarj aleti olmadığı için iPhone orijinal şarj aletiyle, telefonu da şarj ettiğim şarj aletiyle şarj ediyorum. Mesela bu AirPods'u geliştiren kişi içine bu amaca yönelik zararlı bir yazılım yerleştirse, aynı kablodan şarj edilen telefona bir şey olabilir mi veya şarj aletinın performansı düşebilir mi?

Bundan kuşkunuz varsa gidip BİM'den dandik bir kablo alabilirsiniz efendim ama bence böyle bir kuşkunuz olmasın AirPods'un içine kabloyu bozacak bir yazılım atamazlar bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı