yaser pektaş Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 279 Çözümler 1 30 Nisan 2024 #1 Çakma Apple batterypack telefona zarar verir mi?
Kishire Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 1.141 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #2 yaser pektaş dedi: Çakma Apple batterypack telefona zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Çakma şeylerin çoğu pil ömrünü azaltıyor. Benim kendi düşünceme göre pack tarzı Wireless cihazlar da pil sağlığını düşürüyor.
yaser pektaş dedi: Çakma Apple batterypack telefona zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Çakma şeylerin çoğu pil ömrünü azaltıyor. Benim kendi düşünceme göre pack tarzı Wireless cihazlar da pil sağlığını düşürüyor.
yaser pektaş Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 279 Çözümler 1 30 Nisan 2024 #3 Kishire dedi: Çakma şeylerin çoğu pil ömrünü azaltıyor. Benim kendi düşünceme göre pack tarzı Wireless cihazlar da pil sağlığını düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam.
Kishire dedi: Çakma şeylerin çoğu pil ömrünü azaltıyor. Benim kendi düşünceme göre pack tarzı Wireless cihazlar da pil sağlığını düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam.