Pickaroon Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 825 Çözümler 4 23 Ekim 2023 #1 Bir tablet kalemine 3K vermek istemiyorum. Çakmasını alsam sıkıntı çıkar mı?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #2 Pickaroon dedi: Bir tablet kalemine 3K vermek istemiyorum. Çakmasını alsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çakması alınmaz, bütçe nedir ?
Pickaroon dedi: Bir tablet kalemine 3K vermek istemiyorum. Çakmasını alsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çakması alınmaz, bütçe nedir ?
Pickaroon Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 825 Çözümler 4 23 Ekim 2023 #3 Yok açıkçası ama tablet kalemine max 1k veririm. BehzatAmirim dedi: Çakması alınmaz, bütçe nedir ? Genişletmek için tıkla...
Yok açıkçası ama tablet kalemine max 1k veririm. BehzatAmirim dedi: Çakması alınmaz, bütçe nedir ? Genişletmek için tıkla...
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #4 Pickaroon dedi: Yok açıkçası ama tablet kalemine max 1k veririm. Genişletmek için tıkla... Ursico Stylus Pen, Wiwu Pencil X, Goojodog 12th Stylus vs. İkinci el düşünülebilir ayrıyeten.
Pickaroon dedi: Yok açıkçası ama tablet kalemine max 1k veririm. Genişletmek için tıkla... Ursico Stylus Pen, Wiwu Pencil X, Goojodog 12th Stylus vs. İkinci el düşünülebilir ayrıyeten.