Gigabyte GT 1030 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 564 Çözümler 2 1 Nisan 2021 #1 Kendi halimde basit vidalama işleriyle uğraşacağım, 130 lira bandında şarjlı matkap buldum, sizce alınır mı? Hobi işlerimi görür mü? Cevaplarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim Ürün linki: morponi Maxstar 24 V 5ah Liion Çift Akülü Çantalı Darbesiz Şarjlı Matkap 5 Uç Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2021
Kendi halimde basit vidalama işleriyle uğraşacağım, 130 lira bandında şarjlı matkap buldum, sizce alınır mı? Hobi işlerimi görür mü? Cevaplarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim Ürün linki: morponi Maxstar 24 V 5ah Liion Çift Akülü Çantalı Darbesiz Şarjlı Matkap 5 Uç Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #2 Sürprizbozan: Mizah şov Technopat olarak korsana hayır.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 1 Nisan 2021 #3 Bu matkabın çok sağlıklı bir işlevi yok. Tabii ne yapacağınıza bağlı. 4x70 üzeri vidalama yaptığınız zaman zorlanacaktır.
Bu matkabın çok sağlıklı bir işlevi yok. Tabii ne yapacağınıza bağlı. 4x70 üzeri vidalama yaptığınız zaman zorlanacaktır.
YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #4 Gigabyte GT 1030 dedi: Kendi halimde basit vidalama işleriyle uğraşacağım, 130 lira bandında şarjlı matkap buldum, sizce alınır mı? Hobi işlerimi görür mü? Cevaplarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim Ürün linki: morponi Maxstar 24 V 5ah Liion Çift Akülü Çantalı Darbesiz Şarjlı Matkap 5 Uç Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Alınır iş görür ama vidalama yerine Del'me yaparken çok zorlama.
Gigabyte GT 1030 dedi: Kendi halimde basit vidalama işleriyle uğraşacağım, 130 lira bandında şarjlı matkap buldum, sizce alınır mı? Hobi işlerimi görür mü? Cevaplarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim Ürün linki: morponi Maxstar 24 V 5ah Liion Çift Akülü Çantalı Darbesiz Şarjlı Matkap 5 Uç Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Alınır iş görür ama vidalama yerine Del'me yaparken çok zorlama.
Ahmet Kayra Hectopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #5 Kesinlikle alınmaz. Bi kere almıştık anında havlu attı. Orjinal sanarak aldığımız ürünü garantiye götürdük. Ve çakma olduğunu orada öğrendik. Çakma almayın, aldırmayın!
Kesinlikle alınmaz. Bi kere almıştık anında havlu attı. Orjinal sanarak aldığımız ürünü garantiye götürdük. Ve çakma olduğunu orada öğrendik. Çakma almayın, aldırmayın!
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.598 Makaleler 6 Çözümler 9 1 Nisan 2021 #6 Gigabyte GT 1030 dedi: Kendi halimde basit vidalama işleriyle uğraşacağım, 130 lira bandında şarjlı matkap buldum, sizce alınır mı? Hobi işlerimi görür mü? Cevaplarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim Ürün linki: morponi Maxstar 24 V 5ah Liion Çift Akülü Çantalı Darbesiz Şarjlı Matkap 5 Uç Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Çok uzun ömürlü olmaz parayı çöpe atmayın.
Gigabyte GT 1030 dedi: Kendi halimde basit vidalama işleriyle uğraşacağım, 130 lira bandında şarjlı matkap buldum, sizce alınır mı? Hobi işlerimi görür mü? Cevaplarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim Ürün linki: morponi Maxstar 24 V 5ah Liion Çift Akülü Çantalı Darbesiz Şarjlı Matkap 5 Uç Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Çok uzun ömürlü olmaz parayı çöpe atmayın.
GoofBro Kilopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 559 Çözümler 2 1 Nisan 2021 #7 Kalitesiz ama orjinal bir şeye bak derim.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 1 Nisan 2021 #8 Hocam üstündeki yazının tipine bakarsak Çin'de üretilmiş dandik bir ürün. Ne zaman böyle bir yazısı olan ürün alsam elimde kalmışdır.
Hocam üstündeki yazının tipine bakarsak Çin'de üretilmiş dandik bir ürün. Ne zaman böyle bir yazısı olan ürün alsam elimde kalmışdır.
Gigabyte GT 1030 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 564 Çözümler 2 1 Nisan 2021 #9 Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Havalı Türk Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #10 Sakın almayın Bu matkap çakma üzerinde 36 Volt yazıyor İçinde ise 11 volt batarya var