O oquzzhan Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 https://www.hepsiburada.com/doubleshock-double-shock-ps4-kablosuz-oyun-kolu-p-HBCV00001HEG42?magaza=%c4%b0sto%c3%a7AVM&url_src=and-product-detail Bu ürünü almak istiyorum. Alınır mı? FIFA ve Rocket League için kullanacağım. Bütçem 400 civarı.
https://www.hepsiburada.com/doubleshock-double-shock-ps4-kablosuz-oyun-kolu-p-HBCV00001HEG42?magaza=%c4%b0sto%c3%a7AVM&url_src=and-product-detail Bu ürünü almak istiyorum. Alınır mı? FIFA ve Rocket League için kullanacağım. Bütçem 400 civarı.
kararsizkaldimyardim Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #2 Bana soracak olursan çakma PS4 kolu yerine Logitech F310 Gamepad al kafan rahat olsun.
O oquzzhan Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #3 kararsizkaldimyardim dedi: Bana soracak olursan çakma PS4 kolu yerine Logitech F310 gamepad al kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Hem bütçemi aşıyor hem de görüntüsü hoş değil ya ama yine de teşekkürler.
kararsizkaldimyardim dedi: Bana soracak olursan çakma PS4 kolu yerine Logitech F310 gamepad al kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Hem bütçemi aşıyor hem de görüntüsü hoş değil ya ama yine de teşekkürler.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 17 Ağustos 2023 #4 Hayır alınmaz.
kararsizkaldimyardim Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #5 oquzzhan dedi: Hem bütçemi aşıyor hem de görüntüsü hoş değil ya ama yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... olabilir ama yine de çakma ps4 kolu alma bence kablosuz olabilir ama şarjı çabuk biter onun yerine kablolu ucuz gamepadlerden alabilirsin
oquzzhan dedi: Hem bütçemi aşıyor hem de görüntüsü hoş değil ya ama yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... olabilir ama yine de çakma ps4 kolu alma bence kablosuz olabilir ama şarjı çabuk biter onun yerine kablolu ucuz gamepadlerden alabilirsin
O oquzzhan Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #6 kararsizkaldimyardim dedi: Olabilir ama yine de çakma PS4 kolu alma bence kablosuz olabilir ama şarjı çabuk biter onun yerine kablolu ucuz gamepadlerden alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu kolu kablo ile PC'de kullanacağım yine de teşekkürler.
kararsizkaldimyardim dedi: Olabilir ama yine de çakma PS4 kolu alma bence kablosuz olabilir ama şarjı çabuk biter onun yerine kablolu ucuz gamepadlerden alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu kolu kablo ile PC'de kullanacağım yine de teşekkürler.