swinxy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 Genellikle FIFA oynayan birisiyim ve sıklıkla kariyer oynarım fakat FC 24'e gelen indirimden sonra FC 24 satın aldım ve Ultimate Team oynayacağım. Kolumu kablolu kullanıyorum ve 550 TL'ye almıştım. Gecikme açısından beni üzer mi?
Genellikle FIFA oynayan birisiyim ve sıklıkla kariyer oynarım fakat FC 24'e gelen indirimden sonra FC 24 satın aldım ve Ultimate Team oynayacağım. Kolumu kablolu kullanıyorum ve 550 TL'ye almıştım. Gecikme açısından beni üzer mi?
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.727 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 Ben oynuyorum.
swinxy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #3 Silinen üye dedi: Ben oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Memnun musun peki sıkıntı yaşatıyor mu?
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 17 Aralık 2023 #4 Hocam her türlü oynarsınız tabii de ucuz etin yahnisi durumu yani.
hedwigpotter Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 127 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #5 Bugün Amazon'dan sipariş verdim ve şans eseri bu konuyu gördüm. Fifa 24'te kullanacağım ben de. Şimdilik idare etse yeter birkaç aya ps5 düşünüyorum.
Bugün Amazon'dan sipariş verdim ve şans eseri bu konuyu gördüm. Fifa 24'te kullanacağım ben de. Şimdilik idare etse yeter birkaç aya ps5 düşünüyorum.
swinxy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #6 hedwigpotter dedi: Bugün Amazon'dan sipariş verdim ve şans eseri bu konuyu gördüm. FIFA 24'te kullanacağım ben de. Şimdilik idare etse yeter birkaç aya PS5 düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam güzel günlerinizde kullanın
hedwigpotter dedi: Bugün Amazon'dan sipariş verdim ve şans eseri bu konuyu gördüm. FIFA 24'te kullanacağım ben de. Şimdilik idare etse yeter birkaç aya PS5 düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam güzel günlerinizde kullanın
hedwigpotter Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 127 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #7 swinxy dedi: Hayırlı olsun hocam güzel günlerinizde kullanın Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yorumlara güvenerek aldım umarım güzel çıkar. Gamepad'e alışmaya bi yerden başlamak lazımdı.
swinxy dedi: Hayırlı olsun hocam güzel günlerinizde kullanın Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yorumlara güvenerek aldım umarım güzel çıkar. Gamepad'e alışmaya bi yerden başlamak lazımdı.