Çakma kablosuz kullanımı kullanımı sonucunda işitme kaybı olması normal mi?

Ahmylz_7

Hectopat
Hocam iyi sosyaller bir iki ay boyunca çakma bir kablosuz kulaklık kullanıyorum ve sanki eskisi kadar iyi duyamadığımı hissediyorum. Kimya çalışmak için bu videoyu açtım ama ses kulağıma çok kısık geliyor sizde de böyle mi? Doktora gitmekte istemiyorum çünkü anneme bu durumu anlatsam "ben demiştim" diyecek ve bana kızacak. Sizce kablosuz kulaklık kullanmayı bıraksam kulaklarım düzelir mi?

Burada kimse size doğru cevabı veremeyebilir ama gerçekten kulağınızda işitme kaybı hissediyorsanız hemen bırakın kulaklığı. Hemen hastaneye gitmelisiniz. Ama ben gitmeyeceğim diyorsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bir süre boyunca kullanmayın. İlla gitmek istemiyorum fikrinizde ısrar ediyorsanız dahi bir gelişme yaşamazsınız hastaneye kesinlikle gitmelisiniz. Yanlış bilgi verdiysem kusuruma bakmayın, geçmiş olsun.

Teşekürler Hocam haftaya gitmeye karar verdim, mecbur bir yolunu bulacağım.

İşitme kaybı "çakma" olasından falan olmaz kulakların yüksek desibel sese maruz kalmasından olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…