Gigabyte GT 1030 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 564 Çözümler 2 24 Ocak 2021 #11 Ayak sağlığınız için çakma ayakkabı almayın. Hem malzeme kalitesi hem de ayak kokusu çekilmez. F/p noktasında ''Kalenji'' ayakkabı alabilirsiniz.
Ayak sağlığınız için çakma ayakkabı almayın. Hem malzeme kalitesi hem de ayak kokusu çekilmez. F/p noktasında ''Kalenji'' ayakkabı alabilirsiniz.
Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 24 Ocak 2021 #12 Forumda çakmaya destek yoktur. Hangarlara falan bak.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 24 Ocak 2021 #13 Niye "hahaha" bırakıyorsunuz anlamıyorum? Arkadaşın parasının olmaması, çakma modellere bakması zorunuza mı gitti? Alt markalardan öneri yapamıyor musunuz?
Niye "hahaha" bırakıyorsunuz anlamıyorum? Arkadaşın parasının olmaması, çakma modellere bakması zorunuza mı gitti? Alt markalardan öneri yapamıyor musunuz?
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 24 Ocak 2021 #14 326001 dedi: Çakma Nike giyeceğine, orijinal markasız giy daha iyi. Ayağına yazık. İlla çakma olsun diyorsan, papuç konağı mıydı? Öyle bir yerden al işte. Genişletmek için tıkla... Orijinal markasız nasıl oluyor tam olarak? Orijinal ama markası yoksa, neyin orijinali? Orijinalse neden markası yok?
326001 dedi: Çakma Nike giyeceğine, orijinal markasız giy daha iyi. Ayağına yazık. İlla çakma olsun diyorsan, papuç konağı mıydı? Öyle bir yerden al işte. Genişletmek için tıkla... Orijinal markasız nasıl oluyor tam olarak? Orijinal ama markası yoksa, neyin orijinali? Orijinalse neden markası yok?
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 24 Ocak 2021 #15 326001 dedi: Çakma Nike giyeceğine, orijinal markasız giy daha iyi. Ayağına yazık. İlla çakma olsun diyorsan, papuç konağı mıydı? Öyle bir yerden al işte. Genişletmek için tıkla... Ben de buna katılıyorum. Marka logosu var diye kalitesiz replika giyilecekse gidip Kinetix giyerim daha iyi. Kendime saygım var en azından.
326001 dedi: Çakma Nike giyeceğine, orijinal markasız giy daha iyi. Ayağına yazık. İlla çakma olsun diyorsan, papuç konağı mıydı? Öyle bir yerden al işte. Genişletmek için tıkla... Ben de buna katılıyorum. Marka logosu var diye kalitesiz replika giyilecekse gidip Kinetix giyerim daha iyi. Kendime saygım var en azından.
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 24 Ocak 2021 #16 Herixa dedi: Niye "hahaha" bırakıyorsunuz anlamıyorum? Arkadaşın parasının olmaması, çakma modellere bakması zorunuza mı gitti? Genişletmek için tıkla... Kinetix alsın o zaman. En azından çakma ayakkabıdan iyidir.
Herixa dedi: Niye "hahaha" bırakıyorsunuz anlamıyorum? Arkadaşın parasının olmaması, çakma modellere bakması zorunuza mı gitti? Genişletmek için tıkla... Kinetix alsın o zaman. En azından çakma ayakkabıdan iyidir.
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.378 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #17 AidenPearce dedi: Orijinal markasız nasıl oluyor tam olarak? Orijinal ama markası yoksa, neyin orijinali? Orijinalse neden markası yok? Genişletmek için tıkla... Ucuz ürün satan orijinal markaları kastediyor.
AidenPearce dedi: Orijinal markasız nasıl oluyor tam olarak? Orijinal ama markası yoksa, neyin orijinali? Orijinalse neden markası yok? Genişletmek için tıkla... Ucuz ürün satan orijinal markaları kastediyor.
Gigabyte GT 1030 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 564 Çözümler 2 24 Ocak 2021 #18 Herixa dedi: Niye "hahaha" bırakıyorsunuz anlamıyorum? Arkadaşın parasının olmaması, çakma modellere bakması zorunuza mı gitti? Genişletmek için tıkla... Çakma ayakkabıya ayırılan bütçe ile kaliteli bir ayakkabı alınabilir. Biz onun sağlığını düşünüp uyarıyoruz. Herkes istediğini almakta özgür.
Herixa dedi: Niye "hahaha" bırakıyorsunuz anlamıyorum? Arkadaşın parasının olmaması, çakma modellere bakması zorunuza mı gitti? Genişletmek için tıkla... Çakma ayakkabıya ayırılan bütçe ile kaliteli bir ayakkabı alınabilir. Biz onun sağlığını düşünüp uyarıyoruz. Herkes istediğini almakta özgür.
A agulibuguli Picopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 208 24 Ocak 2021 #19 Herixa dedi: Niye "hahaha" bırakıyorsunuz anlamıyorum? arkadaşın parasının olmaması, çakma modellere bakması zorunuza mı gitti? Genişletmek için tıkla... Hocam biz çakma alma diyoruz orijinal olsun marka olması diyoruz ayak sağlığı önemli.
Herixa dedi: Niye "hahaha" bırakıyorsunuz anlamıyorum? arkadaşın parasının olmaması, çakma modellere bakması zorunuza mı gitti? Genişletmek için tıkla... Hocam biz çakma alma diyoruz orijinal olsun marka olması diyoruz ayak sağlığı önemli.
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 24 Ocak 2021 #20 orfun balbal dedi: Çakma Nike satan site. Genişletmek için tıkla... İnstagram'da şeffaf kargo yazan yerlere bak. %99.9 çakmadır.
orfun balbal dedi: Çakma Nike satan site. Genişletmek için tıkla... İnstagram'da şeffaf kargo yazan yerlere bak. %99.9 çakmadır.