Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.778 Makaleler 5 Çözümler 277 10 Nisan 2025 #11 @Mitshizubi kyouto Bu siteden okudum. Yabancı sitelerde herkes Kingston, Sandisk ve Samsung öneriyor. Gördüğüm kadarıyla.
@Mitshizubi kyouto Bu siteden okudum. Yabancı sitelerde herkes Kingston, Sandisk ve Samsung öneriyor. Gördüğüm kadarıyla.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #12 VenomSnake dedi: Akakçe satıcı değil ki dost. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, alım aşaması için demiştim ben. Satıcı Amazon değilmişte yine de Hepsiburada'dan daha iyidir. Sakuya Izayoi dedi: Akakçe'nin ne sorunu var? Sadece fiyat bilgilendirmesi için gönderdim. Genişletmek için tıkla... Alım aşaması için demiştim.
VenomSnake dedi: Akakçe satıcı değil ki dost. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, alım aşaması için demiştim ben. Satıcı Amazon değilmişte yine de Hepsiburada'dan daha iyidir. Sakuya Izayoi dedi: Akakçe'nin ne sorunu var? Sadece fiyat bilgilendirmesi için gönderdim. Genişletmek için tıkla... Alım aşaması için demiştim.
Mitshizubi kyouto Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 349 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #13 Ben SSD'den vazgeçtim. HDD'leri iyice öğrenip Amazon'dan kendi markasından bir tane bulup alacağım sanırım Dosya Ekleri Screenshot_20250411015752.png 117,7 KB · Görüntüleme: 18
Ben SSD'den vazgeçtim. HDD'leri iyice öğrenip Amazon'dan kendi markasından bir tane bulup alacağım sanırım