A Aras Azlağ Zeptopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 Merhaba, ben Trendyol'dan çakma PlayStation 4 kolu alacağım ama FC 25 oynatır mı? Marka Doubleshock mu neydi linki biraktim. SONEX Doubleshock Ps 4 Kablosuz Joystick Tablet Telefon Pc Uyumlu Titreşimli Oyun Kolu 1 Adet - Fiyatı, Yorumları Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025
Merhaba, ben Trendyol'dan çakma PlayStation 4 kolu alacağım ama FC 25 oynatır mı? Marka Doubleshock mu neydi linki biraktim. SONEX Doubleshock Ps 4 Kablosuz Joystick Tablet Telefon Pc Uyumlu Titreşimli Oyun Kolu 1 Adet - Fiyatı, Yorumları
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.194 Çözümler 3 25 Haziran 2025 #2 Aras Azlağ dedi: Merhaba, ben Trendyol'dan çakma PlayStation 4 kolu alacağım ama FC 25 oynatır mı? Marka Doubleshock mu neydi linki biraktim. SONEX Doubleshock Ps 4 Kablosuz Joystick Tablet Telefon Pc Uyumlu Titreşimli Oyun Kolu 1 Adet - Fiyatı, Yorumları Genişletmek için tıkla... Oynatır tabii ki istersen DualShock 3 al gene oynatır. Kolu görmezse XBOX360 diye bir uygulama var oradan rahatça görür.
Aras Azlağ dedi: Merhaba, ben Trendyol'dan çakma PlayStation 4 kolu alacağım ama FC 25 oynatır mı? Marka Doubleshock mu neydi linki biraktim. SONEX Doubleshock Ps 4 Kablosuz Joystick Tablet Telefon Pc Uyumlu Titreşimli Oyun Kolu 1 Adet - Fiyatı, Yorumları Genişletmek için tıkla... Oynatır tabii ki istersen DualShock 3 al gene oynatır. Kolu görmezse XBOX360 diye bir uygulama var oradan rahatça görür.
A Aras Azlağ Zeptopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 Oğuzhan18 dedi: Oynatır tabii ki istersen DualShock 3 al gene oynatır. Kolu görmezse XBOX360 diye bir uygulama var oradan rahatça görür. Genişletmek için tıkla... Attığım link deki kol oynatır demi 3 bulamadim en uygunu bu
Oğuzhan18 dedi: Oynatır tabii ki istersen DualShock 3 al gene oynatır. Kolu görmezse XBOX360 diye bir uygulama var oradan rahatça görür. Genişletmek için tıkla... Attığım link deki kol oynatır demi 3 bulamadim en uygunu bu
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.194 Çözümler 3 26 Haziran 2025 #4 Aras Azlağ dedi: Attığım link deki kol oynatır demi 3 bulamadim en uygunu bu Genişletmek için tıkla... oynatır.
Aras Azlağ dedi: Attığım link deki kol oynatır demi 3 bulamadim en uygunu bu Genişletmek için tıkla... oynatır.