yagizlw82kd Zeptopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Merhaba çakma PS3 kolum var bunu PC'ye bağlayıp nasıl GTA 5 oynarım? Ha bu arada kol çalışıyor. Program kurmam gerekli herhalde hangi programı kurmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2025
Merhaba çakma PS3 kolum var bunu PC'ye bağlayıp nasıl GTA 5 oynarım? Ha bu arada kol çalışıyor. Program kurmam gerekli herhalde hangi programı kurmalıyım?
Zephyrrr Picopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte Aorus z690i ultra lite ddr4 anakart İntel i313100 işlemci Aorus Model X kasa Rog strix 650w power supply Sapphire RX 7700 XT Nitro Plus ekran kartı Aorus waterforce 240 sıvı soğutma Xpg Spectrix d50 Rog Strix Anime edition ram(8gb) + Xpg Spectrix d41 ram(8gb) Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #2 scptoolkit adlı programı kurabilirsiniz youtubede detaylı anlatım videoları var.
yagizlw82kd Zeptopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 Zephyrrr dedi: scptoolkit adlı programı kurabilirsiniz youtubede detaylı anlatım videoları var. Genişletmek için tıkla... zaten onu en baştan kurdum fifa pes için ama gta 5 ile oynanmıyor nasıl yaparım
Zephyrrr dedi: scptoolkit adlı programı kurabilirsiniz youtubede detaylı anlatım videoları var. Genişletmek için tıkla... zaten onu en baştan kurdum fifa pes için ama gta 5 ile oynanmıyor nasıl yaparım